Hoşgeldiniz  

CHP MEZİTLİ’DE KAVGA BÜYÜYOR

admin | 28 Aralık 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mezitli ilçe kongresi tamamlandı ancak tartışmalar ve şok eden iddiaların ardı arkası kesilmedi. Kongrede kaybeden eski ilçe başkanı Gökhan Gök, sosyal medya hesabı üzerinden Mezitli’nin CHP’li Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a yüklendi.

CHP Mezitli İlçe Kongresi’ndeki tartışmalar gün geçtikçe daha da büyüyor. Kongre öncesinde dönemin ilçe başkanı Gökhan Gök’e karşı Bayram Yıldırım’ı desteklediği öne sürülen CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın, belediyede çalışan delegelere de baskı yaptığı iddia edilmişti.

 

Kongrede gülen taraf Bayram Yıldırım olmuş, bir belediye işçisinin Başkan Neşet Tarhan’ın uyguladığı baskıya dayanamayarak intihara teşebbüs ettiği bile ileri sürülmüştü.

 

Kongrede kaybeden Gökhan Gök ise bugün zehir zemberek bir açıklamayla CHP’li Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a yüklendi.

 

Gökhan Gök’ü destekleyen belediye işçisinin intihar teşebbüsünün Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından bilgisinin olduğunu kaydeden Gök, “Ben Genel Başkanımın talimatına uydum müdahil oldum demiş. Hedef benim şahsımmış, Genel Başkanım o şahsa talimat vermiş. O İlçe Başkanı oncu buncu onu kaybettir demiş. Bunu da Genel Başkanıma bildirdim. Bilgin olsun… Ben oncu buncu olmadım, adamlık kelimesini kabul etmiyorum. Adamlık kelimesi varsa. Senin adam olmadığın gibi… Ben adamı olursam babamın değil; Olursam, CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN adamı olurum… Seninle benim aramdaki fark ne biliyor musun? Sen makamınla, mevkiinle satın alırsın… Ben ise dürüstlüğüm, yüreğimle, ardımda sevenlerimle…” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle