Hoşgeldiniz  

CHP MEZİTLİ KONGREYE 2 ADAYLA GİTMEYİ BAŞARABİLECEK Mİ?

admin | 08 Kasım 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP eski Mezitli İlçe Başkanlarından Bayram Yıldırım ilçe kongresi öncesinde aday olacağını bir basın toplantısı düzenleyerek açıklayacağını duyurdu. Gözler İl Başkanı Özyiğit’e çevrildi. Geçtiğimiz ay gerçekleşen Toroslar ilçe kongresi öncesinde mevcut başkanın karşısına aday olmak isteyen Salim Taşkın’ın adaylığını açıklayacağı basın toplantısı öncesinde Taşkın’ı “ikna ederek” Toroslar’da tek aday çıkartıp, demokrasi şöleni(!) yaşatan Özyiğit’in de Yıldırım’a aynı telkinde bulunup, bulunmayacağı merakla bekleniyor.

CHP’de kongre süreci sürüyor. Tarsus ve Toroslar İlçe kongresini tamamlayan CHP, diğer ilçelerde de kongreye hazırlanıyor.

 

CHP’nin eski ilçe başkanlarından Bayram Yıldırım da Mezitli İlçe Başkanlığına tekrardan aday olacağını duyurdu. Yıldırım son kongrede koltuğunu şimdiki ilçe başkanı Gökhan Gök’e kaptırmıştı.

 

Yıldırım, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Değerli yol arkadaşlarım, Genelde ve yerelde iktidar olmanın yolunun örgütlü ve çok çalışmaktan geçtiğine inanıyorum, Mezitli ilçemizde en az yüzde 50 oy alarak örgütümüz ve Belediyemiz ile birlikte tüm Mezitli’yi kucaklamak için ilçe başkanlığına aday oluyorum. 11 Kasım Cumartesi günü Saat 13’te Mezitli ilçe binamızda yapacağım adaylık açıklamasına tüm partili dostlarımı davet ediyorum, birlikte daha güçlüyüz” mesajıyla adaylığı için ön açıklamayı yaptı.

 

TOROSLAR’DAKİ “İKNA ODASI” MEZİTLİ’YE DE KURULACAK MI?

 

Yıldırım’ın bu açıklamasının üzerine gözler CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit’e çevrildi. Özyiğit daha önce Toroslar ilçe kongresi öncesinde aday olacağını açıklayan Harita Mühendisi Salim Taşkın’la adaylık açıklaması öncesinde görüşmüş, Taşkın’ı mevcut başkan Burhanettin Erdoğan’ı desteklemesi konusunda ikna etmişti. Taşkın da adaylığını açıklayacağı basın toplantısında adaylıktan çekilme açıklaması yapmıştı.

 

Mezitli kongresi öncesinde de Özyiğit’in aynı ikna çalışmasını Bayram Yıldırım’a da yapıp, yapmayacağı merakla bekleniyor.

 

 

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle