Hoşgeldiniz  

CHP MERSİN’DE HİZİP TAVAN YAPTI… 2019’A DAHA ÇOOOK VAR YAHU!

admin | 17 Kasım 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl Örgütü birbirine girdi. CHP Mersin Büyükşehir adayları üzerinden müthiş iddialar, karalamalar, suçlamalar tüm hızıyla sürerken, tüm bu iddiaların CHP’ye yakın medya üzerinden yürümesi işin parti içindeki bölünmenin daha büyük boyutlarda olduğunu gözler önüne serdi.

2019 yerel seçimlerine 15 ay gibi uzun bir süre olmasına karşın çalışmalarına erken başlamak isteyen CHP Mersin adaylarının “taraftarları” birbirine girdi. Adları Büyükşehir adaylığı için geçen CHP PM Üyesi Fikri Sağlar ve Genel Başkan Siyasi İşler Başdanışmanı İstemihan Talay üzerinden başlayan ağır suçlamalar, sosyal medya üzerinden teşkilatlara ve partililere yansıdı.

 

Tartışmayı körükleyen geçtiğimiz ay CHP’ye resmen üye olarak katılan Mersin Gazeteciler Cemiyeti “Onursal” Başkanı Vahap Şehitoğlu’nun sahibi olduğu internet sitesi üzerinden Sağlar ve Talay’ı, kendisinin de ekip içinde yer aldığını anlatarak, CHP’ye ihanetle suçlaması oldu. Bu yazının sosyal medyada yayılmasıyla Talay ve Sağlar üzerinden hakarete varan eleştiriler öne çıktı.

 

CHP’de Talay ve Sağlar yangını sürerken, ateşe bir odun da yine CHP’ye yakın İmece Gazetesi’nden atıldı. 2014 yerel seçimlerinde CHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç’un sahibi olduğu SRS Medya bünyesinde yer alan İmece Gazetesi, Talay ve Sağlar’ı “hain” olarak manşetlerine taşıdı.

 

ŞOK İDDİA: CHP MEDYASININ ADAYI SEÇER Mİ?

 

CHP’li patronların Talay ve Sağlar üzerinden başlattığı algı kampanyasının bir anda başlaması CHP kulislerinde de tartışılmaya başlandı. Adeta CHP’yi yıpratan paylaşımların arttığı CHP Medyasında Sağlar ve Talay’ın “Hain”lik düzeyinde yerden yere vurulmasının arkasında başka bir aday adayının olduğu iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre CHP medyasını Sağlar ve Talay konusunda bu kadar harekete geçiren ismin Vahap Seçer olduğu iddia edildi. CHP medyasının Vahap Seçer’i destekleme kararı aldığı ve bu nedenle adaylık konusunda 2 güçlü isim olan Fikri Sağlar ve İstemihan Talay’ı yıpratma politikasına gittikleri öne sürüldü.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle