Hoşgeldiniz  

CHP MERSİN İL KONGRESİ’NE KILIÇDAROĞLU DA KATILACAK

admin | 21 Aralık 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’de kulislerde 3 isim il başkan adaylığı için görüşmelerini sürdürüyor. Bugün basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit, kurultay öncesi açıklamalarda bulundu.

12 Ocak’ta İl Kongresi’ni gerçekleştirecek olan CHP Mersin İl Teşkilatı’nda İl Başkanı Abdullah Özyiğit, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kongre’ye Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağını kaydeden Özyiğit, “Partimiz Cumhuriyet Halk Partisi parti içi demokrasiyi hayata geçiren tek siyasi partidir. Biat anlayışı bizim karakterimizde dün de olmadı, bugün de yoktur, yarın da olmayacaktır. Haksız, gereksiz ve yıpratıcı eleştiriler yapılmadan demokrasi şöleni havasında gerçekleşmesini istediğimiz il kongresi için hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlıklarıyla birlikte ilçe kongre süreçlerinin tamamlandığını, il kongre sürecine de girildiğini ifade eden Özyiğit, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde her üye her yere aday olabilir. En doğal demokratik hakkıdır” diyerek kulislerde dolaşan aday isimlerine de üstü kapalı değinmesi dikkat çekti.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle