Hoşgeldiniz  

CHP MERSİN FENA KARIŞTI… SEÇER’E RESMEN SAYDIRDI!

admin | 03 Mayıs 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin eski il başkanlarından Özcan Yılmaz’ın kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesinin ardından parti içindeki kaynama tavan yaptı. Disipline sevk edilen Yılmaz, zehir zemberek sözlerle CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e adeta meydan okudu.

CHP’e sular durulmuyor. CHP Mersin’i dizayn etme çabasına giren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e tepkiler sürerken, bu kapsamda partinin simgeleşen isimlerinin ihraç istemiyle disipline sevk edilmeleri de tepkileri daha da büyütüyor.

Son olarak adı CHP  Mersin ile özdeşleşen isimlerden olan eski İl Başkanlarından Özcan Yılmaz’ın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesinin ardından Yılmaz CHP’li Seçer’i hedef alan sert sözlerle tavrını koydu.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Özcan Yılmaz, Vahap Seçer’in kenti teslim almaya çalıştığını ileri sürdü.

Yılmaz, “CHP’den ihraç edilmeyi bekliyorum. Cargill’in Türkiye distribütörü, Saklı Seçilmiş, kibirli arkadaşımız öyle istiyor, müritleri de gereğini yapıyor. O’na bu kenti dar edeceğiz. CHP tabanına oyun oynamanın karşılığını bilmiyor. Akraba, eş dost, arkadaş siyaseti ile bu kenti teslim alacağını sanıyor. Senin yaşamında sol yoktur. Laikliğin önemini bilmezsin. Bu kenti dizayn etmeye gücün yetmez. Boyundan büyük işlere kalkışma” diyerek Vahap Seçer’e meydan okuması büyük yankı uyandırdı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle