Hoşgeldiniz  

CHP GÜLNAR İLÇE BAŞKANI İTİRAF ETTİ: “PARTİLİ GENÇLERİMİZ SÜRÜLÜYOR!”

admin | 25 Eylül 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in yasal olmayan bir şekilde atadığı koordinatöre tepki vererek istifa eden CHP Gülnar ilçe Başkanı Ahmet Barut’tan MESKİ Gülnar Şubesi’nin özelleştirilmesinin ardından Gülnarlı çalışanların sürgün edildiği iddiasına itiraf gibi açıklama geldi: “Partili gençlerimiz bahanelerle büyükşehir belediye başkanımızı da yanıltarak başka ilçelere gönderiliyor!”

31 Mart yerel seçimlerinde HDP ile Mersin özelinde ittifak yapan CHP’li Vahap Seçer, HDP’ye seçim diyetinin bedelini milliyetçi/muhafazakâr işçileri işten çıkartıp, yerine HDP kökenli veya HDP referanslı işçileri alarak ödemeyi sürdürüyor.

Son olarak MESKİ Gülnar’ı özeleştiren CHP’li Vahap Seçer, Gülnarlı işçileri diğer ilçelere sürgüne göndererek, istifa mobbingi uygulamaya başlamıştı.

Zehir zemberek sözlerle partisindeki görevinden istifa eden CHP Gülnar İlçe Başkanı Ahmet Barut da, yaptığı açıklamada, MESKİ Gülnar’da yaşanan sürgünü de deşifre etti.

GÜLNARLI ÇALIŞANLAR SÜRÜLDÜ!

Barut’un, “31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden iki yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen büyükşehir Gülnar koordinasyon müdürlüğümüzde bir ekip oluşturamayışımız aynı şekilde Gülnar MESKİ şube müdürlüğünde bir ekip oluşturamayışımız Büyükşehir belediyemizin çalışmalarını olumsuz yönde etkilemektedir. Hatta MESKİ şube müdürlüğü ülkü ocakları gibi çalışmakta, oradaki partili gençlerimiz bahanelerle büyükşehir belediye başkanımızı da yanıltarak başka ilçelere gönderiliyor. Bu durumdan halkımız ve partililerimiz rahatsız olmakta ve bazen isyan noktasına gelmektedir. İlçe başkanlığımızla halkımızın arası açılmakta, güven kaybına neden olmaktadır” açıklaması, Gülnar’daki işçilerin sürgün edildiği iddialarını da doğruladı.

“GÜLNARLI GENÇLERİN HAKLARI GASP EDİLMEKTEDİR!”

Gülnar’a Büyükşehir tarafından yapılması planlanan hizmetlerin engellendiğini kaydeden Ahmet Barut, “İşe alımlarda bütün ilçelerden alımlar yapılırken Gülnar’ın gençlerinin hakları gasp edilmektedir. Gülnar a yapılan hizmetler engellenmektedir. Bunlar göz ardı edilemez” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP GÜLNAR İLÇE BAŞKANI İTİRAF ETTİ: “PARTİLİ GENÇLERİMİZ SÜRÜLÜYOR!” için 1 yorum

  1. […] CHP GÜLNAR İLÇE BAŞKANI İTİRAF ETTİ: “PARTİLİ GENÇLERİMİZ SÜRÜLÜYOR!”  Paylaş YazdırPDFE-Mail Etiketler: […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle