Hoşgeldiniz  

CHP GENEL MERKEZİ ÜYELERE, CHP’Lİ BELEDİYELER DE ÇALIŞANLARINA SOSYAL MEDYA TROLLÜĞÜ VERİYOR!

admin | 30 Mart 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sosyal medyada algı yönetmek isteyen CHP, Genel Merkez düzeyinde seçtiği üyelerini “Sosyal Medya Paylaşım Destekçisi” olarak “üstü kapalı trol” olarak resmen görevlendirirken, CHP’li Belediyelerin de personellerinden sosyal medya trollüğü için görevlendirme yaptığı iddiası şok yarattı.

CHP, sosyal medyada algı yönetmek için üyelerini harekete geçirdi. CHP Genel Merkezi, kendi seçtiği bazı üyelerine “Sosyal Medya Paylaşım Destekçisi” olarak görevlendirdiği ortaya çıktı. Üyelerini cep telefonu mesajıyla bilgilendiren CHP Genel Merkezi, görevlendirdiği üyelerine sosyal medyada resmi CHP trollüğü yaptıracak.

CHP Genel Merkezinin bu çalışması sosyal medyada algı yönetmek isteyen bazı CHP’li belediyelere de ilham oldu. Özellikle İstanbul, Adana, Mersin ve Antalya Büyükşehir belediyelerindeki bazı personellerin ve belediyeye yakın partililerin sosyal medya trolü olarak görevlendirildiği iddiası siyaset gündemine bomba gibi düştü.

Hem kendi şahsi hesaplarından hem de “Sahte nicklerle” kurdukları hesaplardan belediyelerin çalışmalarının yanı sıra belediye muhaliflerine de iftiralar atarak algı yönetmeye çalışan ekiplerin CHP’li belediyeler tarafından yönlendirildiği öne sürüldü.

CHP GENEL MERKEZİNİN SMS YOLUYLA GÖREVLENDİRME YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle