Hoşgeldiniz  

CHP BİLDİĞİNİZ GİBİ, BİRBİRLERİNE SARDILAR!… TARSUS’TA KRİZ DERİNLEŞİYOR…

admin | 29 Temmuz 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Hafta başından beri basın üzerinden birbirlerini eleştiren CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk ve CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın arasını bulmak için gerçekleştirilen İl Başkanı Adil Aktay ve milletvekillerinin günler öncesinden duyurulan basın toplantısına Bozdoğan katılmadı.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk’in “eski dönemden kalan kişiler hala belediyede aktif” açıklamasının üstüne peş peşe açıklamalarla kendi partisinin ilçe başkanını kıyasıya eleştiren Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dan son ve büyük hamle geldi.

Tarsus’taki krizi çözmek için CHP İl Başkanı Adil Aktay, milletvekili diğer ilçe başkanlarını da yanına alarak, Haluk Bozdoğan’ın da katılacağı bir basın toplantısı yapılacağını günler öncesinden duyurmuştu.

Bozdoğan ve İlk’in “arasını bulacak” toplantıya Bozdoğan katılmadı. İlçe içinde olduğu öğrenilen Bozdoğan’ın örgüte tepki olarak toplantıya katılmadığı öne sürüldü.

Burada açıklama yapan CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, “Tarsus’ta yaşadık. Tarsus İlçe Başkanımız Sayın Ali İlk’in geçtiğimiz hafta özel bir toplantıda ifade ettiği görüşler, bağlamından kopartılarak basına yansıtılmış, kendisine yönelik bir linç kampanyasına girişilmiştir. Değerli İlçe Başkanımızın, “bankamatik memuru” niteliğindeki kişilerin açığa çıkartılması yönündeki kamuoyu beklentisini dile getirdiği için hedef gösterilmesi kabul edilemez. Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı olarak, tüm ilçe başkanlarımız ve milletvekillerimizle birlikte elbette Sayın İlk’in ve Sayın Tarsus Belediye Başkanımızın yanındayız” diyerek ara bulmaya çalıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle