Hoşgeldiniz  

CHP BELEDİYECİLİĞİ… HİZMET ÜRETMEK YOK, ÖNCEDEN YAPILAN HİZMETLERİ “KENDİLERİ YAPMIŞ GİBİ GÖSTERMEK” VAR

admin | 10 Ocak 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki dönemi yalanlarla Mersin kamuoyu önünde itibarsızlaştırmaya çalışan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkan Vahap Seçer, hiçbir hizmet yapmadan önceki dönem yapılanları da kendisi yapmış gibi göstermeye devam ediyor!

Son skandal çöpten elektrik üretimi vakasında yaşandı: 2015’te hizmete alınan tesisi, kendileri yapmış gibi göstermeleri büyük tepki çekti.

9 Ekim 2015 tarihinde dönemin Valisi Özdemir Çakacak ve dönemin AK Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan’ın katılımıyla açılışı yapılan Burhanettin Kocamaz yönetiminin Mersin’e kazandırdığı biyogaz elektrik Santrali’nin de CHP’li yönetim tarafından yapılmış gibi aksettirilmesi tepki çekti.

CHP’li Seçer yönetiminin “yeniymiş” gibi servis ettiği haber CHP yandaşı medyada “CHP’li Belediye çöpten 6 ilçenin elektriğini üretmeye başladı” şeklinde sunulurken, hiçbir yandaş kanalın 2015’ten beri faaliyette olan tesis için araştırma yapmaması da dikkat çekti.

“Ssürdürülebilir atık yönetimi projesi” kapsamında Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Mersin merkez, Tarsus ve Silifke’de yer alan entegre düzenli depolama tesislerinde günlük bin 750 ton evsel nitelikli katı atığı bertaraf edilirken, saatte 7.5 MW elektrik üretilmesi için Mersin’e kazandırılan tesis, 72 bin konutun, yani Silifke, Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Gülnar ve Mut ilçelerinin nüfusunun aydınlanmasına yetecek kadar elektrik enerjisi 2015 yılından beri Büyükşehir tarafından üretiliyor.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle