Hoşgeldiniz  

CHP ANAMUR İLÇE KONGRESİ’NDE TALAY’A TEPKİ

admin | 25 Kasım 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2 adayın yarıştığı CHP Anamur İlçe Kongresi öncesinde mevcut başkan Ayhan Güven’le şehir turu atan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Genel Başkan Siyasi İşler Başdanışmanı İstemihan Talay’a tepki büyük.

İlçe kongrelerini sürdüren CHP’de “Büyük” düşünen adayların manipülasyonları da tüm hızıyla sürüyor. Bugün gerçekleştirilen Anamur ilçe kongresine de İstemihan Talay’ın “tavrı” damga vurdu.

 

2 adayın yarıştığı ilçe kongresinde yanına hem aday hem de mevcut ilçe başkanı olan Ayhan Güven’i ve Güven’i destekleyen delegelerle şehir turu atarak vatandaşları selamlayan ardından da salona hep birlikte giren CHP Genel Başkan Siyasi İşler Başdanışmanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İstemihan Talay, bu tutumuyla kongre öncesi partililere “mesajını” da göndermiş oldu.

 

Talay’a tepki gösteren bazı partililer, Talay’ın yanında CHP Anamur ilçe başkanı Ayhan Güven’in yanı sıra Bozyazı İlçe Başkanı Nevzat Turgay’ın da yer almasını delegeleri etkileyerek, Güven’e “Genel Merkez” destekli aday görüntüsü vermek istediğini öne sürdüler.

 

Toplam 180 delegenin oy kullandığı kongrede oyların 145´ini alan Ayhan Güven tekrar İlçe Başkanı olarak seçilirken, karşısındaki aday Mehmet İlker Özen ise 35 oyda kaldı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle