Hoşgeldiniz  

CESİM ERCİK’TEN ERDEMLİ’YE “TEK ADAY” ÇIKARMASI

admin | 21 Aralık 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ak Parti’nin Mersin’de en güçlü olduğu bölge olan Erdemli’de ilçe kongresi öncesi 3 aday krizi yaşanıyor. Eski ilçe başkanları ve eski belediye başkanlarını yanına alarak, partililere kongrede tek aday çağrısı yapan İl Başkanı Ercik’e tepkiler büyüdü.

Cumartesi günü gerçekleştirilecek AK Parti Erdemli İlçe Kongresi öncesinde 3 adayın tüm çağrılara rağmen birleşmek istememesi, İl Başkanı Cesim Ercik’i harekete geçirdi. Bugün Erdemli’ye giderek partililere karşı konuşma yapan Ercik, genel merkezin tek aday çağrısını yineledi.

 

Cesim Ercik’le beraber Erdemlili Ak Partililere hitaben eski ilçe başkanlarından Halit Çortul, Vehbi Aksay ve eski belediye başkanı Musa Mutlu birer konuşma yaparak, tek aday çağrısına ortak oldu.

 

İl Başkanı Ercik’in bu açıklamasına karşın genel merkezin mevcut ilçe başkanı Mehmet Topçu’nun karşısına kongrede aday olacaklarını açıklayan Mustafa Mavi ve Serkan Tanrıkulu cephesinin henüz bir geri adım atmaması dikkatlerden kaçmadı.

 

Bugünkü açıklamaya partililer de tepki gösterdi. Tabanın dinlenmediğini savunan bazı partililer, “Kendi seçmeninden bu kadar korkan bir il ve ilçe yönetimi görmedik. Diğer adaylar konuşturulmadı. Tepkilerini dile getirmek isteyen partililerin sesi duyulmasın diye müziğin sesini sonuna kadar açtırdılar. Erdemli’de bırakın tüm adaylar yarışsın. Hak eden kazansın. Birliği anca bu şekilde sağlarsınız hala bunu anlayamadılar” şeklinde tepki gösterdiler.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle