Hoşgeldiniz  

ÇALIŞMALARI BEĞENİLEREK AFİŞE KONULAN İŞÇİYİ DE CHP ZİHNİYETİ PERFORMANS BAHANESİYLE İŞTEN ÇIKARMIŞ… HANİ ÇIKIŞLAR SİYASİ DEĞİLDİ?

admin | 17 Ocak 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Performans düşüklüğü bahanesiyle yüzlerce işçiyi haksız gerekçelerle işten çıkaran CHP’li Vahap Seçer yönetimi, kararların siyasi olmadığını savunsa da uygulamalarındaki açıklar işçi çıkarmaların tamamen siyasi olduğunu kanıtlar nitelikte.

CHP’li Vahap Seçer yönetimi göreve başladığı 31 Mart yerel seçimlerinden bu yana önceki dönem işe alınan işçilere uyguladığı mobbing ve işten çıkarmalar nedeniyle ülke gündeminde yer almayı sürdürüyor. Konu her gündeme geldiğinde işçileri “sabote etmekle” suçlayan ve işçi çıkarma kararlarının siyasi olmadığını savunan CHP’li Seçer’in yaptığı son çalışma, Seçer’li yönetimin sıradanlaşan skandallarına eklendi.

Park ve Bahçeler’de çalışan işçi E.G’nin sahadaki çalışmasını fotoğraflayarak, aylık faaliyet raporuna koyarak, gururla Mersinlilere duyuran CHP’li yönetim, aynı işçiyi “performansı düşük” denilerek çıkarması şok yarattı.

Performansı düşük olduğu iddia edilen işçinin çalışmasının üstleri tarafından beğenilerek rapora konulmasının da CHP’li Seçer yönetiminin siyaseten işçi çıkardıkları gerçeğiyle “sobelendikleri” böylelikle ortaya çıktı.

CHP’Lİ SEÇER YÖNETİMİNİ “SOBELEYEN” O AFİŞ

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle