Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR’DEN MALUM MEDYANIN MAKSATLI HABERLERİNE YALANLAMA

admin | 08 Kasım 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Belediyesi, İmece Gazetesi’nde çıkan Sayıştay raporlarıyla ilgili haberlerini yalanladı. Belediye’den yapılan yazılı açıklamada “Raporda Büyükşehir Belediyemizle ilgili sorgu oluşmamış, kişi borcu vb. herhangi bir yaptırım bulunmamıştır” denildi.

3 gündür Mersin Büyükşehir Belediyesi ile ilgili Sayıştay raporu ve müfettişler üzerinden haber yapan İmece Gazetesi’nin haberlerine Büyükşehir’den yalanlama geldi. 2016 yılı Sayıştay Denetim raporunun Sayıştay’ın resmi web sitesinde kamuoyuna açık bir şekilde yayınlandığı kaydedilen açıklamada, “Raporda hesap ve kod hatalarından kaynaklı bulgulara yer verilmiş olup, bu bulgular 2017 yılı başında düzeltilerek Sayıştay’a gönderilmiştir. Raporda Büyükşehir Belediyemizle ilgili sorgu oluşmamış, kişi borcu vb. herhangi bir yaptırım bulunmamıştır” denildi.

 

Yine Büyükşehir Belediyesi’ne İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla 3 adet müfettiş gönderildiği iddia edilen haber de Büyükşehir tarafından yalanlandı. Konuya ilişkin olarak da “Ayrıca aynı gazetenin 08.11.2017 tarihindeki nüshasında yer alan “Büyükşehir Müfettiş Kıskacına Mı Alındı” haberi de gerçeği yansıtmamakta olup, Belediyemizde müfettiş bulunmamaktadır” açıklaması yapıldı.

 

Açıklama şöyle devam etti: “Kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye ve Belediyemizle ilgili olumsuz bir algı yaratmaya yönelik bu tür bilgilere ve haberlere itibar edilememesi hususunu kamuoyu ile paylaşırız.”

 

 

 
Beşiktaş erotik shop için tıklayınız.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle