Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR UMUT VERMİYOR: ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER ÇİM BİÇMEDE, SOSYAL MEDYA KİMLERİN ELİNDE?

admin | 22 Ocak 2020 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki “liyakatsizlik” son sosyal medya paylaşımında gözler önüne serildi. Mersin Büyükşehir Park ve Bahçeler adına açılan facebook hesabından yapılan paylaşım ve paylaşımın tam 2 gün boyunca düzeltilmeden yayında kalması Büyükşehir yönetiminin her türlü zafiyetini ortaya çıkardı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer idaresindeki Büyükşehir yönetimi tepki çeken uygulamalarına devam ediyor. Yerel seçimlerde “örtülü ittifak” yaptığı HDP’ye seçim diyetini “milliyetçi-muhafazakar” kökenli işçileri çıkartıp, HDP’li kadroları doldurarak ödeyen CHP’li yönetimin bu uygulaması, sadece Mersin’de değil ülke genelinde büyük tepki çekmişti.

SİZİN CİDDİYETİNİZİ SEVERİZ: “KÖPEKLERDE ÇİM BİÇME ÇALIŞMASI YAPIYOR!”

CHP’li Seçer yönetiminin işi liyakate göre değil, siyasete göre şekillendirdiğine en büyük kanıtlardan birisi geçtiğimiz gün Park ve Bahçeler’in sosyal medya paylaşımında ortaya çıktı. Park ve Bahçeler’deki bir çalışmayı takipçilerine sunmak isteyen Park ve Bahçeler sosyal medya yöneticisi “Her güzel şeyin bir başlangıcı var. Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı çim ekiplerimiz an itibariyle 34. Cadde orta refüj ve köpeklerde çim biçme çalışması yapıyor” diyerek büyük bir yanlışa imza attı.

NE DENETLEYEN VAR NE İLGİLENEN… 2 GÜNDÜR PAYLAŞIM DÜZELTİLMEDİ!

Yanlış, bununla da kalmadı, tam 2 gün boyunca herhangi bir denetim görmeyerek hesabın duvarında asılı kaldı.

ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER ÇİM BİÇMEDE, SOSYAL MEDYA KİMİN ELİNDE?

Park ve Bahçeler bünyesinde atanamayan Türkçe ve edebiyat öğretmenlerin KHK ile kadroya girerek, çim biçme işlerinde çalıştırıldığı düşünüldüğünde, sosyal medya gibi büyük önem teşkil eden bir platformu idare etmesi için ortam yöneticisinin “liyakatsiz ve gayrı ciddi” bir şekilde Büyükşehir’i Mersinlilere sunması da CHP’li Büyükşehir’den umutların iyice kesilmesine yol açtı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle