Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR PARK BAHÇELERDE 34. CADDE REZALETİ… İŞ BİLMEZLİK AĞAÇLARI KURUTTU!

admin | 11 Ekim 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’in gelişen caddesi 34. Cadde’de Büyükşehir Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından yapılan orta refüjdeki çalışmada iş bilmezliğin bedeli büyük oldu. Sulama sistemi için döşenen boruların altına kum koyulmaması nedeniyle refüjdeki ağaçlar kurumaya başladı.

CHP’li Vahap Seçer yönetiminin “işini ehline” bırakmayıp, politik atamalar yapması Mersinliye pahalıya mal olmaya devam ediyor. Son olarak Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından yapılan iş bilmezlik, refüje dikilen ağaçları kuruttu.

34. Caddede yapılan orta refüj çalışmasında yapılan sulama sistemindeki büyük hata ağaçların kurumasına neden oldu. Sulama için döşenen damlama hortumlarının altına ince kum koyulmaması nedeniyle kökü kazılan ağaçların kurumaya başlaması tepkiye neden oldu.

Park Bahçeler’in şehri yeşillendirmesi beklenirken, iş bilmezlik nedeniyle ağaçların kurutulmasına tepki gösteren vatandaşlar, Park Bahçelere Ağaçları Kurutma Başkanlığı demeye başladı bile.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BÜYÜKŞEHİR PARK BAHÇELERDE 34. CADDE REZALETİ… İŞ BİLMEZLİK AĞAÇLARI KURUTTU! için 2 Yorum

  1. Yenişehirli dedi ki:

    Tebrik ederim sansasyonel haber aylardır buradakii güzelim çam ağaçları Büyükşehir sayesinde kuruyor bu konuyu bir tek siz haber yaptınız tebrik ederim

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle