Hoşgeldiniz  

BURHAN KUZU’DAN SELÇUK DERELİ’YE AĞIR İTHAM: “FETÖ TALİMATLARINI UYGULADI!”

admin | 18 Ağustos 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Partili Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, eski hakem ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Selçuk Dereli’ye FETÖ’cü ithamında bulundu.

Eski hakem ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Selçuk Dereli, daha önce Twitter hesabından yaptığı açıklama ile yeni sezonda beinSPORTS’ta olacağını duyurmuştu.

Bu açıklama sonrası Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterirken, eleştirilerin yükselmesinin ardından anlaşma bozuldu.

Dereli, Twitter hesabından yaptığı son açıklamada, “beinSPORTS’la dün itibariyle yapmayı planladığımız programlar yayıncı kuruluşun ‘bu sezon hakem programı yapmayacağını’ bugün tarafıma bildirmesi üzerine iptal olmuştur! Sizleri; söylenmedik söz bırakmayacağım, bağımsız ve tarafsız kanalıma bekliyorum.” sözleriyle programın gerçekleşmeyeceğini duyurdu.

BURHAN KUZU TOPA SERT GİRDİ

Sözleşmenin iptal edilmesinin duyurulmasının ardından Dereli’ye en şok yorum AK Partili Burhan Kuzu’dan geldi. Kuzu, sözleşmeyi iptal eden yayıncı kuruluşu tebrik etmesinin yanı sıra CHP’li Hakem Selçuk Dereli’yi de “FETÖ talimatlarını uygulayan kişi” ilan etti.

Kuzu, “beIN Sports, hakemlik yaptığı dönemde FETÖ’den aldığı talimatlarla kararlar veren ve milyonlarda taraftarın tepkisiyle karşılanan Selçuk Dereli ile yeni sezonda yorumculuk anlaşmasını iptal etti. Büyük bir faciadan dönüldü, tebrikler beIN Sports” yorumunda bulundu.

DERELİ’DEN KONTRA ATAK: KUZU İLE FETÖ ELEBAŞISININ FOTOLARINI YAYINLADI!

Twitter üzerinden tartışan Dereli ve Kuzu arasında Dereli’nin peş peşe attığı tweetlerle gerilim yükseldi.

Dereli, Kuzu’ya “Eğer bu ithamını kanıtlamazsan müfterisin” dedi. Ardından Burhan Kuzu’nun FETÖ elebaşısı ile çekilmiş fotoğraflarını yayınladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle