Hoşgeldiniz  

BURAK KARATAŞ YAZDI… “AK PARTİ, 2019’DA HAMİT TUNA’YI ADAY GÖSTERMELİDİR!”

admin | 21 Eylül 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’in önde gelen gazetecilerinden Burak Karataş, cukurovaexpres.com’daki köşesinde 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti’nin Büyükşehir adayı olması gereken ismin Toroslar’ın MHP’li Belediye Başkanı Hamit Tuna olması gerektiğini yazdı.

Normal şartlarda 2019’un Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin öne çekilme ihtimalinin artmasının ardından yerelde adaylar yavaş yavaş ısınma turları atmaya başladı.

 

Mersin’in önde gelen gazetecilerinden Burak Karataş, sahibi olduğu cukurovaexpres.com internet sitesindeki köşesinde bugün Ak Parti’nin yerelde Mersin seçimlerini değerlendirdi. Aday profillerinin Mersin’e uymadığını savunan Karataş, bu yüzden Ak Parti’nin Mersin Büyükşehir’de iddialı olamadığını kaydetti.

 

Karataş, 2019 yerel seçimleri için Ak Parti’ye de çağrıda bulundu. Adaylık konusunda ilginç bir isim ortaya atan Karataş, MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın aday gösterilmesinin tam isabet olabileceğini ileri sürdü. Burak Karataş, “Pazar günü kentin önemli noktalarında görev yapan birkaç arkadaşımız ile ailecek yemekteydik. Hanımlar, çocuklarla ilgilenirken bizler de siyasi konular üzerine sohbet etmeye başladık. Masadaki herkes ortak bir isim üzerinde hemfikir. ‘Ak Parti’nin Mersin Büyükşehir’i kazanmak için başka çaresi yok’ fikri masada hakim oldu. Peki kimdi o isim. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna” diye yazdı.

 

Hamit Tuna’nın halkçı, sosyal belediyeciliğinin yanı sıra vatan aşkıyla dolu olduğunu belirten Karataş, Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’e de “efsane olma” reçetesini sundu:

 

“Hamit Tuna’nın Ak Parti adaylığına kendisi ne der, ya da Ak Parti tabanı bunu nasıl karşılar bilinmez; fakat burada en büyük görev Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik’e düşüyor. Ercik önce kendi içerisinde, sonra beyin takımıyla yaptığı görüşmelerde 2019 yerel seçimlerini kazanmak için kimi aday göstermeliyiz sorusunun cevabını ararken mutlaka ve mutlaka Hamit Tuna ismini değerlendirmeli. Zira Hamit Tuna’lı veya Hamit Tuna’sız Ak Parti’ye Mersin Büyükşehir’i kazandıran İl Başkanı Mersin’de parti tabanında efsane olur!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BURAK KARATAŞ YAZDI… “AK PARTİ, 2019’DA HAMİT TUNA’YI ADAY GÖSTERMELİDİR!” için 3 Yorum

  1. Ziya dedi ki:

    Feratın hayali bu gayrı derviş söylede rüya görüyor uyansın

  2. İsim * dedi ki:

    Hayal hepsi ne hamit tuna akp ye geçer nede toroslar ‘daki GÜLNAR ‘lılar oy verir

  3. Ali sayar dedi ki:

    Bir ak partili olarak söylüyorum Hamit tuna yı ak parti büyükşehir adayı olursa kesin kez kazanır.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle