Hoşgeldiniz  

BUNU DA GÖRDÜK… KARAYOLLARI, BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMETİNİ KENDİ YAPMIŞ GİBİ GÖSTERDİ

admin | 26 Temmuz 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

D-400 karayolu üzerindeki orta refüjlerin bakımı Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü’nde olmasına rağmen bakım yapılmaması sebebiyle kirli görüntü oluşturmasına Büyükşehir yetkilileri dayanamadı ve tüm refüjlerin peyzaj bakımını yaptı. Büyükşehir’in yaptığı çalışmanın ardından Karayolları’nın tabela asarak yapılan çalışmayı sahiplenmesi Büyükşehir’de şaşkınlık yarattı.

D-400 karayolu üzerinde orta refüjler Büyükşehir ve Karayolları arasında tartışmaya neden oldu. Yol üstündeki orta refüjlerin bakımı Karayolları’nda olmasına rağmen düzenli bir bakım yapılmaması çirkin görüntülere neden oluyordu. Ortaya çıkan kötü görüntünün ardından talimat veren Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, orta refüjlerin de bakımının yapılması talimatını verdi.

 

Bunun üzerine harekete geçen Muhtarlık İşleri ve Park Bahçeler Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler orta refüjlerin peyzaj bakımlarını tamamladı.

 

Çalışmanın tamamlanmasının ardından Karayolları yetkililerinin “Bu yoldaki Peyzaj Çalışmaları Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır” şeklindeki tabela asması Büyükşehir’de şok yarattı.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı, “Tüm ilçelerde görev yapan değerli personellerimiz orta refüjleri temizleyip bakımını yapmışlardır. Ne hikmetse bu yapılan hizmet karşılığında Karayolları Belediyemize teşekkür etmesi gerekirken hizmete sahip çıkıyorlar. Bu günden sonra Karayollarında olan orta refüjler bizim sorumluluğumuzda değildir. İnşallah bakarlar. Halkımızın takdirine. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz talimatıyla 4,5 senedir Tarsus- Yenice’den, Anamur ilçemize kadar orta refüjlerin bakımı ve temizliği yapılmıştır” diyerek tepkisini dile getirdi. .

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle