Hoşgeldiniz  

BU SEÇER’İN İLK İHMALİ DEĞİL! ŞUBAT AYINDA BAŞIBOŞ KÖPEKLER YAŞLI KADINI HASTANELİK ETMİŞTİ

admin | 31 Ağustos 2021 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Polis memurunun sabah namaza giderken başıboş köpeklerin saldırısına uğramasının ardından Vahap Seçer hakkında suç duyurusunda bulunmasını “ti”ye alan Seçer’e Şubat ayındaki saldırı hatırlatıldı. Mersin’de sabah yürüyüşü yapan 5 çocuk annesi Perihan Sarmış, sokak köpeklerinin saldırısına uğramıştı. Vücudunda çok sayıda yara alan Sarmış, çevredekilerin yardımı ile kurtulmuştu.

Mersin’de Polis memurunun, sabah camiye giderken 2 köpeğin kendisine saldırdığını ve düştüğünü belirterek Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’den şikayetçi olduğu ortaya çıkmıştı. Vahap Seçer’in, söz konusu şikayeti sosyal medya hesabından “Zaytung haberi değil gerçek!” sözleriyle duyurması da kamuoyunun tepkisini çekmişti.

Seçer’in Mersin sokaklarında artan ve insanlara da zaman zaman saldıran köpeklere önlem almak yerine adeta dalga geçmesi, Müftü Köprüsünde Şubat ayında yaşanan korkunç olayı hatırlattı. Başıboş gezen 5 köpek yaşlı bir kadına saldırmış ve kadın adeta ölümden dönmüştü. Yaşlı kadının ailesi yine sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

ŞUBAT AYINDA NE YAŞANMIŞTI?

Olay, Mersin merkez Toroslar ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi’nde meydana gelmişti. Perihan Sarmış, her sabah yaptığı gibi spor için dere kenarındaki yürüyüş yoluna gitmişti. Yolun yarısına gelen Sarmış’a bir anda 5 sokak köpeği saldırmıştı. Çok sayıda yara alan ve vücudunda boğuşmadan kaynaklı morluklar oluşan Sarmış’ı çevredekiler kurtarmıştı. Ambulansla Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sarmış, 12 günlük tedavinin ardından taburcu edilmişti. Vücudunun birçok yerinde diş izi ve morluk oluşan Sarmış, ihmali olanlar hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle