Hoşgeldiniz  

BU KADARI DA FAZLA ARTIK: CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR ARAÇ PLAKALARINDAKİ TR’LERE BİLE TAHAMMÜL EDEMEZ OLDU!

admin | 26 Kasım 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Her fırsatta HDP’nin desteğini alarak Büyükşehir’i kazandığını söyleyen CHP’li Seçer, milliyetçi/muhafazakar kökenli işçilere gerçekleştirdiği kıyımın ardından yerlerine HDP’lileri doldurmakla gündemde yer alıyordu. Teröre verdiği destek nedeniyle hakkında kapatma davası açılan HDP ile CHP’li Büyükşehir’in işbirliği iddiaları tavan yaparken, belediye araçlarının plakalarındaki TR ibarelerinin bile tahrip edilmesi şok yarattı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer, göreve geldiği günden bu yana önceki dönemde işe alınan ve sayıları 3 bin 500’ü geçen milliyetçi/muhafazakar kökenli işçilere uyguladığı kıyımla gündemde yer alıyordu.

Seçimi kazandığı günden bu yana her fırsatta HDP’nin başını çektiği demokrasi bileşenlerinin kendisine verdiği destek sayesinde Büyükşehir’i aldığını söyleyen CHP’li Seçer, bu ittifakın karşılığı olarak da HDP’li işçileri kadroya doldurmakla itham ediliyordu.

Terör örgütü PKK ile ilişkisi nedeniyle hakkında AYM’ye kapatma davası açılan HDP’nin CHP’li Mersin Büyükşehir’le ilişkileri kamuoyu tarafından sorgulanıyordu. CHP’li Büyükşehir bünyesindeki araçların plakalarında görülen tahribat ise Mersin kamuoyunda bomba etkisi yarattı.

Büyükşehir’in araçlarının birçoğunda TR plaka işaretinin olduğu bölgenin kırılmış veya kazınmış olması “yok artık” dedirtti. Büyükşehir’e yakın kaynaklar, CHP’li Büyükşehir’deki bazı işçilerin TC ve TR imgelerine bile tahammül edemediğini öne sürmesi de büyük tepki topladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle