Hoşgeldiniz  

BOZDOĞAN’IN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN GAZETECİLERE HAKARET: “KARAKTERSİZ, ADİ HERİFLER!”

admin | 14 Ekim 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’la ilgili eleştiriler arttıkça eleştirilere cevap yerine Belediye cephesinden hakaretler başladı. Başkan Bozdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Nihat Çapar da sosyal medya üzerinden gazetecilere çok ağır hakaretlerde bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın uygulamaları kentte büyük tepki çekiyor. Bu tepkileri dile getiren gazetecilere de belediye cephesinden kamuoyunu aydınlatan ve tatmin eden cevap yerine hakaretler yağmaya başladı.

Bozdoğan’ı eleştiren gazetecilere açık açık hakaret eden Bozdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Nihat Çapar’a tepkiler gecikmedi.

Gazetecilere ağza alınmayacak ifadeler kullanan Çapar’a Tarsus Gazeteci ve Yazarlar Derneği Başkanı Ata Patır ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti Denetleme Kurulu Üyesi Ufuk Cavlı’dan kınama mesajları geldi.

GAZETECİLER ÖNCE CİMER’E YAZDI, ARDINDAN SAVCILIĞA GİDİYOR!

657’ye bağlı devlet memuru olan Nihat Çapar’ın kamu görevi yürüten gazetecilere açık açık sosyal medya üzerinden hakaret etmesi de bazı gazetecileri harekete geçirdi. CİMER üzerinden şikayette bulunan bazı gazetecilerin Savcılığa da suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

CİMER şikayetinin ardından inceleme başlatılması tahmin edilen Çapar’a soruşturma açılmasına kesin gözüyle bakılıyor.  

İŞTE ÇAPAR’IN AĞZA ALINMAYACAK HAKARETLERİ

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle