Hoşgeldiniz  

BOMBAYA GEL: SERHAT DÖVENCİ’DEN CHP’Lİ SEÇER’E ŞOK GİYDİRME: “BU İNSANLIKTIR!”

admin | 10 Ağustos 2021 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İhraç istemiyle disipline sevk edilen CHP’li Meclis Üyesi Serhat Servet Dövenci, hafta sonu sahibi olduğu fabrikasının yangını nedeniyle geçmiş olsun demeyene CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ağır eleştirilerde bulundu.

Büyükşehir Meclisi’nin Ağustos ayı oturumunda şok bir olay yaşandı. CHP’den kesin ihraç istemiyle Disipline sevk edilen eski İl Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Serhat Servet Dövenci, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ağır şekilde eleştirdi.

Hafta sonu MTOSB’de sahibi bulunduğu fabrikada büyük yangın çıkan ve 15 Milyon TL civarı zarara uğrayan Serhat Servet Dövenci, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kendisine bir geçmiş olsun bile dememesini eleştirdi.

Dövenci, “Sayın Başkan bana bir telefon açıp ya da şu anda burada bir geçmiş olsun dememesine üzüldüm. Beni o gün Sayın Valimiz aradı, Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi arkadaşlarım aradı geçmiş olsun dediler sağ olsunlar. Açıkçası ben Sayın Seçer’den bir telefon beklerdim. Ben COVİD tedavisi görürken de Sayın Seçer aynısını yaptı, aramadı. Bu bir insanlıktır. Ben onu göremedim” diye konuştu.

Dövenci’nin bu sözü üzerine CHP’li Seçer gülümsemekle yetindi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle