Hoşgeldiniz  

BOMBA İDDİA… AK PARTİ SİLİFKE İLÇE BAŞKANI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI UĞRUNA YATIRIMI HEBA ETTİ!

admin | 19 Temmuz 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’in Silifke ilçesine yapılacak olan ve bölge halkının kalkınmasına büyük katkı sağlayacak Balık çiftlikleri yatırımının ÇED sürecinin CHP ve sol görüşlü çevreci dernekleri tarafından sabote edilmesinde projeye yeteri kadar sahip çıkmayarak vatandaşı bilgilendirmek için saha çalışması yapmayan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin’le ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Mersin’e kurulması planlanan balık çiftlikleriyle ilgili ÇED süreci devam ediyor. Silifke’de CHP’lilerin ve sol tandanslı çevreci örgütlerin sabote etmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen ÇED görüşmelerinin Silifke’de yankısı sürüyor.

 

MHP İLÇE’YE ÇED’E KATILAN SİLİFKELİLER’DEN ALKIŞ

 

ÇED görüşmelerinin yapılacağı alanda ilçe yönetimi olarak tam kadro yer alan MHP Silifke İlçe Teşkilatı’na vatandaşların ve balık çiftlikleri yatırımını destekleyen Silifkeli STK’lar teşekkür etti. Özellikle yatırımı istihdam açısından avantaj olarak gören MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, yönetimiyle birlikte ÇED görüşmelerine katıldı. Balık çiftliklerinin Silifke’ye katkı sağlayacağını düşünen vatandaşlardan büyük destek gören Nogay’a bazı vatandaşların “İşte köylüsünün, hemşerisinin yanında Belediye Başkanı. Levent Nogay Belediye Başkanı olmalı” sloganları atmaları dikkat çekti.

 

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KAYIPLARDA

 

ÇED görüşmelerinde MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay’ın yıldızı parlarken, vatandaşların en çok gösterdiği isim de AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin oldu. Yatırımın Silifke’ye katacaklarını vatandaşlara anlatmamakla itham edilen Çetin, geçtiğimiz hafta Mersin’de gerçekleştirilen toplantıda İl Başkanı Cesim Ercik tarafından projeye destek olması noktasında uyarılmıştı.

 

ŞOK İDDİA: “BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLACAK, CHP’LİLERE ŞİRİN GÖZÜKECEK!”

 

Mustafa Çetin’in Silifke için hayati önem arz eden bir konunun tartışılacağı bir günde ortadan kaybolmasına tepki gösteren vatandaşlar, Çetin hakkında şok bir iddia ortaya attılar. Çetin’in 30 Mart seçimlerinde AK Parti’nin Silifke Belediye Başkan adayı olmak istediğini öne süren vatandaşlar, “Mustafa Çetin aklınca balık çiftliklerinde tarafsız kaldım diyecek, CHP’lilerden oy isteyecek. Silifke’nin köyleri iş, aş diye bağırıyor, Mustafa Çetin CHP’lilerden oy alma uğruna Hükümet yatırımına bile destek olmuyor. Mustafa Çetin gitsin o zaman CHP’den aday olsun” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle