Hoşgeldiniz  

BİZİ BUNLAR YÖNETİYOR MAALESEF… ATATÜRK PARKI’NDA “KIBRIS” ANITI’NI GÖRENLER EL KALDIRSIN!

admin | 30 Eylül 2019 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Büro’dan gelen bir haber şok yarattı. Atatürk Parkı’ndaki çalışmaları anlatan haberde Kıbrıs Anıtı ibaresi okuyanları dumura uğrattı. Çünkü Atatürk Parkı’nda Kıbrıs Anıtı yok!

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer’in kurduğu ekipte falsolar bitmek bilmiyor. 6 ayda Daire başkanlarının arasında yaşanan krizlerin istifayla sonuçlanmalarının yanı sıra dairelerdeki potlar da Mersinlilerin geleceğe bakışlarında umut kırıntısı da bırakmaz oldu.

Bugün Basın Büro’dan servis edilen bir haberde Büyükşehir’in Atatürk Parkı’nda yaptığı peyzaj çalışmaları anlatılırken, yapılan gaf Büyükşehir’in karşısındaki parkta ne var ne yok bilmediğini gözler önüne serdi.

Haberde kullanılan “Balıkçı Barınağı’ndan Kıbrıs Anıtı’na kadar olan bölgede betondan yeşil alana dönüştürülen 2 bin metrekarelik alana ek olarak, Anıt’tan Mersin Uluslararası Limanı arasındaki bölgede de çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor” ibaresi okuyanlarda şaşkınlık yarattı.

Atatürk Parkı içerisinde Kıbrıs Anıtı bulunmuyor. Haber yazıldıktan sonra ön denetim yapılıp, onay alan habere kimin servis edilmesi için onay verdiği de ayrı bir umut tüketen gelişme…

Atatürk Parkı içerisinde 2 anıt bulunuyor. İlk anıt Cumhuriyet Meydanı’nın karşısına düşen Atatürk anıtı olarak biliniyor. Atın üstünde “İlk hedefiniz Akdeniz’dir” temalı anıt, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz döneminde yaptırılmıştı.

Parkın içerisindeki diğer anıt ise Ertuğrul Fırkateyni Şehitleri anısına yapılan ve Kore Gazilerinin her yıl Anma töreni gerçekleştirildikleri anıt.

Atatürk Parkı içerisindeki anıtları bile bileyen bir ekiple çalışma yürüten CHP’li Seçer’in Mersin’i ileriye taşıyacak proje gerçekleştirebileceğine de inanç kamuoyu nezdinde kalmıyor.

BASIN BÜRO’YA SANSASYONEL HİZMETİ: BU ATATÜRK ANITI

BASIN BÜRO’YA SANSASYONEL HİZMETİ: BU DA ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ŞEHİTLERİ ANISINA YAPILAN ANIT

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle