Hoşgeldiniz  

BİZ DE BUNDAN KORKUYORDUK: “MERSİN’İ NASIL YÖNETİYORSAK, TÜRKİYE’Yİ DE ÖYLE YÖNETECEĞİZ!”

admin | 17 Eylül 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin temaslarına başladığı gün CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel de Mersin’e geldi. İl Başkanlığında açıklama yapan CHP’li Özel, Mersinlilerde şok yaratan o açıklamasını yaptı.

CHP’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin temaslarına başladığı gün TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel hamlesi geldi.

CHP İl Başkanlığında basın toplantısı gerçekleştiren Özgür Özel, AK Parti Hükümetinin Mersin’e kazandıramadığı Çukurova Bölgesel Havalimanı, Mersin-Antalya Karayolu, Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesi projesini eleştirerek başladı.

Mersin’deki CHP’li belediyelerin çalışmalarını öven Özel’in, Mersin’de hizmet etmeden geçiren Büyükşehir Belediyesi’ni de övmesi şaşkınlıkla karşılandı.

Göreve geldiği günden bu yana hizmet etmek yerine önceki dönem milliyetçi/muhafazakar kökenli işçi ve bürokratlara uyguladığı mobbingle Türkiye gündemine yerleşen CHP’li Vahap Seçer yönetimini övmek için kullandığı bir söz Mersin’de endişe yarattı.

CHP’li Özel, “Mersin’i nasıl yönetiyorsak, Türkiye’yi de öyle yöneteceğiz” dedi.

CHP’YE YAKIN ANKET ŞİRKETLERİ BİLE KAMUOYUNUNUN SEÇER’İ BAŞARILI BULMADIĞINI ANKETLERDE GÖSTERDİ!

Hizmet etmemesi yönüyle bir çok kez eleştiri konusu olan CHP’li Vahap Seçer, CHP’ye yakınlığıyla bilinen anket şirketlerinin en başarılı belediye başkanları listesinde bile ilk 10’a dahi girememesiyle şok yaratmıştı.

Haksız ve hukuksuz bir şekilde 3 bine yakın işçiyi işinden eden CHP’li Seçer’in bu tutumu da Mahkeme kararlarıyla sabitlenmişti. Seçer’in gerçekleştirdiği haksız işçi çıkarmaları nedeniyle Mülkiye Müfettişlerinin inceleme başlatması konusuna CHP’li Özgür Özel’in değinmemesi manidar karşılandı.

CHP’Lİ SEÇER EN BAŞARILI BÜYÜKŞEHİR BAŞKANLARI ANKETİNDE “YİNE” YOK! ANKETLERDE GÖMÜLDÜ…

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle