Hoşgeldiniz  

“BİZ BAŞARILI OLDUKÇA RAHATSIZ OLANLAR ÇOĞALDI”

admin | 22 Kasım 2017 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İstanbul’da gerçekleştirilen 26. Kalite kongresinin gala yemeğinde konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Tarsus’un kalitede süreklilik ödülü alacağına vurgu yaparak, “MESKİ ve Mersin Büyükşehir Belediyesi de Kalite ödülü alıyor. Temennimiz o dur ki Mersinimizin tüm ilçeleri bu yola girsin” dedi.

İstanbul’da bu yıl 26.sı gerçekleştirilen Kalite Kongresi’nin gala yemeği gerçekleşti. Gala yemeğine bu yıl ödüle layık görülen Mersin Büyükşehir Belediyesi adına Başkan Burhanettin Kocamaz, MESKİ adına Genel Müdür Baha Günhan Gündoğdu ve Kalitede Süreklilik Ödülü alan Tarsus Belediyesi adına da Başkan Şevket Can, MESKİ personeli ve basın mensupları katıldı.

 

Sözlerine Kalite Ödülü’nün iki yıl üst üste alan Tarsus Belediyesi’nizi tebrik ederek başlayan Başkan Kocamaz, “Bir ilki başaran Tarsus Belediyemizi kutluyorum. Tarsus hepimizi gururlandırdı. Temennimiz bu başarının tüm ilçe belediyelerimize de yansımasıdır” diye konuştu.

 

Yönetimde kalite anlayışını sürekli hale getirmek istediklerini kaydeden Kocamaz, “Belediyeleri kurumsallaştırmak hedefindeyiz. Kişiler üzerine değil sistemi sürdürülebilir hale getirmek için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızla Türkiye’ye örnek olacağız. Örnek belediyeciliğimizle Türkiye geneli belediyecilik yönetiminde çıtayı yükselteceğiz” dedi.

Başkan Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü: “Belediyelerin kaynakları kısıtlı. Yönetim açısından kaliteyi yükselttiğiniz vakit dar bütçelerle  büyük işler başarabiliyorsunuz. Bizim çalışmalarımızdan ve elde ettiğimiz başarılardan birileri rahatsız oluyor, bunu görüyoruz. Kim bizi kıskanırsa kıskansın biz yolumuza devam edeceğiz. Sıkıntılar var mı, elbette var. Ama bizler zoru severiz. Kolay işi herkes yapar. Bizi başarılı kılan da zorluklara baş edebilmemizdir.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle