Hoşgeldiniz  

BELEDİYE’YE GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONDA SIR PERDESİ ARALANIYOR MU?

admin | 16 Kasım 2016 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Twitter fenomeni OsmanLi Torunu, geçtiğimiz günlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirilen operasyonla ilgili şok iddialarda bulundu.

osmanlitorunusokiddia1

Mersin ve Aydın Büyükşehir Belediyelerine FETÖ kumpasları kurulduğunu iddia ederek 2 kentin de gündemine bomba gibi düşen osmanLi torunu adlı twitter kullanıcısı, uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu.

 

İhaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirilen ve 19 çalışanın gözaltına alındığı ve sonra hepsinin serbest bırakıldığı operasyonla ilgili iddialarda bulunan osmanli torunu Mersin’de yine şok yarattı.

 

Aydın’da gazetecilik yapan H.H.A’nın Mersin’deki Hilton Otel’de Belediye çalışanlarından A.K ve F.G ile görüştüğünü iddia eden osmanLi torunu, bu görüşmenin hemen ardından operasyonun başladığını öne sürdü. Operasyonu kumpas olarak nitelendiren osmanLi Torunu, yapılan incelemelerin ardından tüm gözaltına alınan çalışanların serbest bırakıldığını paylaşımlarında vurguladı.

 

Şimdi Mersin kamuoyu, 255 bin takipçisi olan twitter fenomeni osmanLi torununun son iddialarının doğruluğunu tartışıyor.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle