Hoşgeldiniz  

BELEDİYE OTOBÜSLERİNE KORONA ÖNLEMİ: YOLCULAR İÇİN DEZENFEKTAN SERVİSİ!

admin | 30 Mart 2020 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi, gün içinde dışarıya çıkmak zorunda kalan yurttaşların kullandığı belediye otobüslerini rutin olarak detaylı dezenfekte ederken, virüs tehdidine karşı el hijyenini sağlamak amacıyla araçlara dezenfektan koydu.

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını sürcinde çalışmak zorunda olan ve temel ihtiyaçlarını karşılamak için evden çıkan vatandaşların büyük bir kısmının kullandığı toplu taşıma araçlarında önlemlerini artırıyor.

OTOBÜSLERE DEZENFEKTAN KOYULDU, KOLTUKLARA ŞERİT ÇEKİLDİ

Büyükşehir Belediyesi, el hijyeninin çok önemli olduğu bu süreçte virüs riskini en aza indirmek amacıyla tüm belediye otobüslerine dezenfektan koydu. Otobüslerde sosyal mesafeyi sağlamak amacıyla yolcuların yan yana oturmaması için yeni oturma düzeni de oluşturuldu. Bu doğrultuda koltuklara şerit çekildi, yeni oturma düzeninin yer aldığı broşürler de araçların camlarına asıldı.

Büyükşehir, salgın tehdidinin ilk günlerinden itibaren kent genelinde ve toplu taşıma araçlarında sıkı dezenfeksiyon çalışmaları da gerçekleştiriyor. Her sefer arasında otobüsleri çamaşır suyu ile temizleyen ekipler, her akşam araçların içinde detaylı dezenfeksiyon işlem gerçekleştiriyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle