Hoşgeldiniz  

BEKİR ALGÜLLÜ, DENETÇİ DOSYASININ AKIBETİNİ SORDU

admin | 02 Şubat 2017 | Genel, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İdmanyurdu Denetim Kurulu Üyesi Bekir Algüllü, Başkan Ali Tekin’in istifasını değerlendirdi. Algüllü, bağımsız denetçilerin hazırladığı önceki dönemlere ait yolsuzluk dosyasının akıbetini Tekin’e sordu.

algüllütekinkahramanlıdosyasısoru

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Tekin dün akşam saatlerinde yönetime istifasını sundu. 18 Şubat’ta gerçekleştirilecek olağanüstü kongrede daha önce aday olduğunu açıklayan Ali Tekin’e taraftarın yanı sıra yönetimden de ciddi baskılar gelmeye başlayınca Tekin, Genel Kurul’u beklemeden istifa etti.

 

Büyük vaatlerle takımın başına geçen Ali Tekin’in vaatlerini yerine getiremeyince tepkiler de vaatleri kadar büyük oldu.

 

Tekin’in Başkan seçildiği Genel Kurul’da Mersin İdmanyurdu Denetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Bekir Algüllü de Tekin’in istifasının ardından konuştu. Birkaç gün önce Tekn’in istifa etmesi gerektiği konusunda açıklama yapan Algüllü, “Ali Tekin istifa etti. Ancak cevaplanması gereken bir çok soru hala kendisinden yanıt bekliyor. Göreve geldiğinde Ali Tekin bizlere ‘Karanlık bir tünele girdik, ışığı görene kadar hep birlikte koşacağız’ dedin. Eyvallah sana inandık, güvendik. Pekala bu Kahramanlı takımı batırdıysa, 20 milyon takımın hesabına temlik koydurduysa, serbest denetçiler hesaplarda usulsüzlük tespit ettiyse, sen 4 kez ne görüştün bu Kahramanlı’yla? Hani birlikte koşacaktık? Niye tek görüşüyorsun, Kahramanlı’yla bizim duymadığımız başka görüşmeler de oldu mu?” dedi.

 

Hafta başında yaptığı açıklamada Başkan Ali Tekin’i istifaya davet ettiğini hatırlatan Bekir Algüllü, “Bu takımı belediye otobüsüyle deplasmana gitmeye muhtaç eden ve kapı kapı çarsıda esnafları gezerek 100-200 TL bağış toplayacak kadar aciz duruma düşmesine sebep olan Kahramanlı dönemi ile ilgili tespit edilen evrakların derhal mahkemeye teslim edilmesi gerekmektedir. Kahramanlı dosyasını neden hala savcılığa teslim etmedin başkan, neden dava açmadın? Bize aylarca borç çok yüksek çıkıyor, bağımsız denetçiler denetliyor diyen sen değil miydin? Mahmut başkanın açıkladığı dosyaları neden teslim etmiyorsun savcılığa?” diye konuştu.

 

Algüllü sözlerini şöyle tamamladı: “Ben tüm camiaya şu sözü veririm; bu dosyalar Kahramanlı’yla ilgili olanlar mahkemeye verilecek ve bu dört aylık hesapları genel kuruldan önce mutlaka inceleyip kamuoyunu bilgilendireceğim. Ben Asbaşkan Mahmut Karak’a güvenirim. Biz şimdiye kadar Ali Tekin’e destek verdiysek verilen sözlerden ve Mersin’e, Mersin İdman Yurdu’na olan sevgimizden destek verdik. Ancak kimse bu kente olan sevgimizi kullanamaz…”

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle