Hoşgeldiniz  

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ MERSİN’DE

admin | 06 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, beraberinde BBP Mersin İl Başkanı Hasan Köse ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Mersin ve Tarsus’ta vatandaşlarla buluştu.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, beraberinde BBP Mersin İl Başkanı Hasan Köse ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilk olarak Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti. Ziyarette; bugün bir dizi çalışmalarda bulunmak üzere Mersin’e geldiklerini bu çerçevede Valilik Ziyaretini de gerçekleştirdiklerini ifade eden Destici, misafirperverliğinden dolayı Vali Su’ya teşekkür etti. Vali Su’nun da ziyaretten dolayı kendilerine teşekkürlerini ifade ettiği ziyaret, bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ DE ZİYARET ETTİ

 

Ziyaretin ardından Destici ve beraberindekiler Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün tarafından ağırlanan BBP genel Başkanı ardından Tarsus’a geçti.

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Mersin’deki programları kapsamında geldiği Tarsus ilçesinde, bir kıraathaneye girerek vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Destici daha sonra Makam-ı Şerif Cami’nin avlusundaki Danyal Peygamber’in kabrine ziyarette bulunup, dua etti.

 

“İTTİFAK TEMSİLDE ADALETİ SAĞLAYACAK”

 

Cumhur ittifakıyla ilgili açıklama yapan Destici, “Cumhur ittifakında AK Parti, MHP ve BBP ilkesel olarak bu ittifakta anlaştı. Bu sadece 3 partiye münhasır bir şey değil. İsterse diğer partiler de yapabilir. Yapmaya da bilir. Bu bir zorunluluk değil. Ama bunun faydası şu olacak; barajdan dolayı temsilde adalet tam olarak yerine gelmiyor. Bu ittifak eden partiler barajı aşmış olacağı için temsilde adalette büyük oranda sağlanmış olacak. Yani her kesim meclise girmiş olacak. Meclis ne kadar güçlü olursa hem demokrasi güçlenecek hem de halkın talepleri oraya iletilecek ve çözüm üretilecek. Ne kadar farklı ses olursa mecliste sizin sesiniz o kadar farklı dile getirilir ve dolayısıyla da mağduriyet alanları ortadan kaldırılır. Bizim de bütün uğraş ve gayretimiz bu” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle