Hoşgeldiniz  

BAYSAN, İBB’DE ŞİRKET YÖNETİCİSİ OLDU… HUZUR HAKKI ÇYDD’YE… DARISI MERSİN’DEKİ HUZUR HAKKI ALANLARA!

admin | 10 Mayıs 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Milletvekili Adayı, Gülnarlı siyasetçi Mustafa Baysan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELBİM A.Ş’nin yönetim kurulu üyeliğine getirildiği açıklandı.

İstanbul’da yatırımları olan Mersinli siyasetçi Mustafa Baysan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELBİM A.Ş’nin yönetim kurulu üyeliğine getirildiği açıklandı.

2015 yerel seçimlerinde 4. Sıra Genel Merkez kontenjan adayı olan Mustafa Baysan’ın adaylık süreci oldukça sıkıntılı geçmiş, dönemin CHP üst yönetimiyle ciddi problemler yaşamıştı. CHP’den İstanbul milletvekili olmak isteyen Baysan, memleketi Mersin’den aday gösterilmişti.

HUZUR HAKKI ÇYDD’YE

BELBİM A.Ş. yönetim kurulu üyeliğine getirildiğini sosyal medya hesabından duyuruna Gülnarlı siyasetçi ve işadamı Mustafa Baysan, buradan alacağı huzur hakkını da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlayacağını duyurdu.

BAYSAN’DAN İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Memleketi Gülnar başta olmak üzere Mersin genelinde eğitime sunduğu katkılarla dikkat çeken Baysan, “Görevim süresince tarafıma ödenecek olan huzur hakkını, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine (ÇYDD) bağışlayacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Hepimiz biliyoruz ki bu ülkenin geleceği fikri hür, irfanı hür gençlerine bağlıdır. Bu gençlerin yetişmesine katkı sunmak benim için büyük onurdur. Bu onuru yaşamamda tarafıma duyulan teveccüh için İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle