Hoşgeldiniz  

BAYRAM DEĞİL, SEYRAN DEĞİL… MTSO BAŞKANI ŞERAFETTİN AŞUT SOSYAL MEDYA’YA VEDA ETTİ

admin | 26 Ekim 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Normal şartlarda Kasım ayında gerçekleşecek kongre öncesinde aday olmayacağını açıklayan ve Bakanlar Kurulu kararıyla seçimlerin 6 ay ertelenmesi sebebiyle başkanlık süresi uzayan Şerafettin Aşut, kendisini yavaş yavaş emekliliğe hazırlıyor.

Normal şartlarda Kasım ayında gerçekleşecek kongre öncesinde aday olmayacağını açıklayan ve Bakanlar Kurulu kararıyla seçimlerin 6 ay ertelenmesi sebebiyle başkanlık süresini uzayan Şerafettin Aşut, yaptığı açıklamalarda Genel kurul sonrasında yurt dışında bile yaşamayı düşündüğünü kaydetmişti.

 

Sosyal medyayı çok aktif şekilde kullanan Şerafettin Aşut’un takipçilerini üzen havadis dün ortaya çıktı. Aşut’un sosyal medya hesaplarını dondurduğu öğrenildi.

 

Aşut’un bu hamlesi, Mersin gündeminden de yavaş yavaş uzaklaşmak istediği yorumlarına yol açarken, bu kadar aktif kullanıcı olan Aşut’un bir anda neden bütün sosyal medya hesaplarını kapattığı da merak konusu oldu.

 

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği’ne bağlı (TOBB) tüm odaların genel kurullarının Bakanlar Kurulu Kararıyla 2018 yılının Nisan ayına ertelendiği bildirmişti. FETÖ yapılanmasının özellikle odalarda yerleşmiş olması sebebiyle gerekli temizliğin yapılabilmesi adına alındığı iddia edilen erteleme kararı tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde düzenlenmişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle