Hoşgeldiniz  

BAŞKAN KOCAMAZ’DAN OTOGAR DEDİKODUCULARINA SERT YANIT

admin | 10 Nisan 2017 | Dünya, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı’nda son günlerde sosyal medya üzerinden kurgulanan asılsız ve gerçek dışı bilgilere değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, otogarda servislerin kaldırıldığı yolundaki iddiaları sert bir şekilde yalanladı. Başkan Kocamaz, halkı yanıltanlarla sonuna kadar mücadele edeceklerini belirterek, bundan sonra otogardaki bütün firmalara servis zorunluluğu getireceklerini belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Nisan Ayı Toplantısı’nın birinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

 

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde söz alan Başkan Kocamaz, son günlerde sosyal medyada Büyükşehir Belediyesi tarafından otogarda faaliyet gösteren yolcu servislerinin kaldırıldığı yolundaki iddiaları sert bir şekilde yalanladı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından bu yönde alınan herhangi bir karar olmadığının altını çizen Başkan Kocamaz, otogarda kaos yaratma çabasının devam ettiğini ancak kimsenin vatandaşı zor durumda bırakacak bir uygulamaya imza atmasına müsaade etmeyeceklerini belirtti. Konu ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nin tavrının net olduğunu vurgulayan Başkan Kocamaz, alınan UKOME kararına “Bundan sonra otogarda faaliyet gösteren bütün firmalara servis zorunluluğu getirilmesi” maddesinin eklenmesi talimatını verdi.

 

Başkan Kocamaz, “Otogar servisleri kaldırıldı dedikodusu ile vatandaşa asılsız ve gerçek dışı bilgiler vererek, eski kaos ortamının devam etmesi için uğraşıyorlar. Biz kimsenin servislerini kaldırmadık. Otogarda bazıları şu anda ellerinden oyuncakları alındığı için artık oyunun bozulduğunu gördükleri için bu tür saçma sapan yollara başvuruyorlar. Ama UKOME yeniden karar aldı. Bu karara oradaki firmaların tamamı servis araçları çalıştırmak mecburiyetinde olacak maddesini de ekleyeceğiz ve servis çalıştırmak zorunda kalacaklar. Bundan sonra gitsinler dedikodu yapıp insanların kafasını karıştırsınlar da görelim” diye konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle