Hoşgeldiniz  

BARO BAŞKANI ALİ ER’DEN ŞOK AÇIKLAMA: “AMCAM DA ADAY ADAYI, BEN ÇEKİLİYORUM”

admin | 30 Nisan 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Mersin Barosu Başkanı Ali Er’den şok yaratan açıklama geldi.

24 Haziran seçimlerinde aday adaylık süreci devam ederken, Mersin’de tarihe geçecek bir olay yaşandı. Milletvekili aday adayı olmak için Baro Başkanlığından istifa eden Ali Er, dün akşam yaptığı açıklamayla milletvekili aday adayı olmayacağını duyurdu.

 

Mersin’in eski milletvekillerinden Ali Er’in yeğeni olan Baro eski Başkanı Ali Er’in, amcasının yeniden siyasete dönüş kararı alması nedeniyle kendisinin çekildiğini duyurması şok yarattı. Er yaptığı açıklamada, “İstifa etmemden sonraki süreçte, geçmiş dönem milletvekillerinden amcam Ali Er’in yeniden siyasete girmeye karar vermesi ve milletvekili aday adayı olduğunu açıklaması nedeniyle, aynı aileden iki kişi olarak siyasete girmenin etik açıdan doğru olmayacağını düşünmem ve manevi değerlerime bağlılığımın bir sonucu olarak, ileriki bir tarihte tekrar değerlendirmek üzere bu dönem milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunmuyorum. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım” demesi şaşkınlıkla karşılandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle