Hoşgeldiniz  

BAKTILAR Kİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR İHALEYİ BİLE BECEREMİYOR, İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR EL ATTI!

admin | 19 Nisan 2021 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer Mersin metro ihalesi için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB bürokratlarının ihale öncesinde “yardımcı” olacağını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın ev sahipliğinde Hatay’da buluştu.

Birlikte 5 televizyon kanalı ve 52 yerel radyonun ortak canlı yayınına konuk olan CHP’li Vahap Seçer Mersin metro ihalesi için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB bürokratlarının “yardımcı” olacağını söyledi.

İhale şartnamesi defalarca uygun olmadığı için ertelenen, son gerçekleştirilen ihaleye de tek firmanın teklif vermesi nedeniyle iptal edilen Mersin raylı sistem ihalesi için yeni tarih 28 Nisan. Daha ihale sürecinde becerilemeyen projenin ihalesi öncesinde yine bir iptal süreci yaşanmaması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin devre yaptığını da Seçer yayında itiraf etti.

İHALE 28’İNDE MERSİN EKİBİ 20 NİSAN’DA İSTANBUL’DA TOPLANTIYA KATILACAK!

CHP’li Seçer, 20 Nisan’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Ekrem İmamoğlu ile özellikle metro konusunun ele alınacağı bir toplantı yapılacağını belirterek, “Bizim de Mersin’de önemli bir raylı sistem projesi var, yeraltı raylı sistem. Bu ay sonunda ihalesi var. Mersin için de çok önemli bir yatırım. Belki de Cumhuriyet tarihinin yerel yönetimlerin yaptığı en büyük montanlı yatırım olacak. Bununla ilgili İstanbul’da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle Sayın Başkan’ın da katılacağı, benim de, bürokratlarımızın da katılacağı bir toplantı yapılacak” dedi.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle