Hoşgeldiniz  

BAKTI TEZCAN’LA BU İŞ OLMAYACAK, AKLINCA MERSİN’İ BAYSAN DİYE SOKAĞA DÖKECEK!

admin | 19 Şubat 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Son kurultayın ardından Bülent Tezcan’ın Örgütlerden Sorumlu genel Başkan Yardımcısı olmasıyla Mersin Büyükşehir adaylığını tepeden bitirme ihtimali zora giren CHP’li Mustafa Baysan, şimdi tabandan Ankara’ya baskı çalışmalarına girişti.

CHP Mersin Büyükşehir adaylığı için aday adaylarının kentte yoğun çalışması sürerken, aday adaylarından Mustafa Baysan, bu akşam eski il başkanlarıyla yemekte bir araya gelerek, CHP’yi ve yerel seçimleri konuştu.

 

Öğle saatlerinde ilk başkanlığını ziyaret eden Baysan, göreve yeni seçilen ve kurultay sürecinde maddi manevi desteğini esirgemediği il başkanı Adil Aktay’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Mustafa Baysan, burada “Ne görev verilirse yaparım” mesajı verdi.

 

CHP’nin 36. Olağan Kurultayı’nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kafa ekibinde yer alan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’la 1 Kasım seçimleri aday belirleme sürecinde yaşadığı tartışmayla gündeme gelen Mustafa Baysan’ın, Büyükşehir adaylığı noktasında “taban hareketine” başladığı öne sürüldü. CHP’ye yakın kaynaklar, Baysan’ın Büyükşehir adaylığı sürecinde Genel Merkez’e “Taban beni istiyor” mesajı vermek için çalışma yürüttüğünü, bu şekilde Genel Merkez’de yaşayacağı Tezcan direncine karşı taban kozunu ortaya koymak istediği iddia edildi.

 

TEZCAN-BAYSAN NE YAŞANMIŞTI?

 

Bülent Tezcan 7 Haziran seçimlerinde CHP Mersin 4. Sıra Milletvekili Adayı olan Mustafa Baysan’ın 1 Kasım seçimlerinde aday gösterilmemesinde başrol oynayan isimler arasında yer alıyordu. O dönem Mustafa Baysan adaylık başvurusunun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan tarafından sümenaltı edildiğini ileri sürmüş ve Tezcan’ı kast ederek, “Ben partinin emrindeyim ama parti böyle insanlarca yönetilmemeli. Parti genel başkan yardımcısı sahtecilik yapıyor. Bu tip insanlar o partide olmamalı. Sempati duyulan bir insansın, seçim kampanyasını yürütüyorsun ama Bülent Tezcan adlı bir genel başkan yardımcısı dosyanı sümenaltı ediyor. Genel Başkan’dan gereğini bekliyorum. Bu sahteciliğin cezalandırılması gerekiyor. CHP’ye zarar verecek şeyler yapmam ama Tezcan gibi insanların cezalandırılması gerekir, o mevkide olmaması gerekir, parti yöneticisi olmaması gerekir” açıklaması yapmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle