Hoşgeldiniz  

BAKİ ŞİMŞEK GRUPTA FIRÇA YİYENLERDEN OLDU… PAYLAŞIMINI APAR TOPAR SİLDİ…

admin | 26 Şubat 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ülkücü katili olduğu iddia edilen Ozan Ceyhun’un Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Viyana Büyükelçisi olarak atanması MHP camiasının tepkisini çekmişti. MHP Milletvekilleri sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirince, MHP Lideri Bahçeli’den ummadıkları fırçayı yemişlerdi. Paylaşım yapan milletvekillerinden olan MHP’li Baki Şimşek’in de grup konuşmasının ardından yaptığı paylaşımı apar topar sildiği görüldü.

1980’den sonra Almanya’ya giden ve yıllardır Almanya’da siyaset yapan Ozan Ceyhun’un, atama kararı sosyal medyada tartışma yaratmıştı.

Ozan Ceyhun’la ilgili karara en büyük tepki ülkücülerden geldi. Bunun nedeni ise Ceyhun’un 1980 yılında ülkücü Mustafa Eroğlu’nun öldürülmesiyle ilgili davada cinayet suçlamasıyla yargılanmış olması.

Bu karar gerek sosyal medya gerekse de basın aracılığıyla tepki gösteren MHP Milletvekillerinin, Ceyhun’u atayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirmesi MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi kızdırdı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. Ozan Ceyhun’un Viyana Büyükelçisi olarak atanmasına ülkücü camiadan gelen eleştirilere değinen Bahçeli, “Bu atamayı maske yaparak Cumhur İttifakı’na husumet kusanlar, bilip bilmeden, partimizin resmi görüşü teşekkül etmeden akıntıya kapılanlar yanlış yapmışlar, ters köşeye yatmışlardır. Üzülerek ifade etmeliyim ki, bu tuzağa bazı milletvekillerimizin ve parti yöneticilerimizin düşmesi de hazin ve ibretlik bir vakıadır. Milliyetçi Hareket Partisi’ne sosyal medyadan istikamet çizilemez” dedi.

Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiren MHP’li Milletvekillerine bu sert çıkışı şok yarattı. Sosyal medyadan paylaşım yapan milletvekilleri apar topar paylaşımlarını kaldırdı. Paylaşımlarını silen milletvekilleri arasında Mersin Milletvekili Baki Şimşek de yer aldı.

Bahçeli’nin konuşması biter bitmez paylaşımı kaldıran Baki Şimşek’in sonrasında Bahçeli’nin grup konuşmalarından oluşan görselleri paylaşması dikkat çekti.  

BU PAYLAŞIM ARTIK BAKİ ŞİMŞEK’İN DUVARINDA YOK!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle