Hoşgeldiniz  

BAKİ ŞİMŞEK, AYM’YE GİTMEKTEN VAZGEÇEN CHP’YE NE DEDİ?

admin | 16 Şubat 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yaklaşık 1 haftadır 5 ve üzeri depremlerle sarsılan Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde incelemelerde bulunan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, burada referandumla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

bakişimşekchpyenededimersin

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde basın toplantısı düzenledi. Şimşek, beraberinde İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ile düzenlediği basın toplantısında,  Çanakkale’de yaşanan depremlerle ilgili bölgede yaptıkları tespitleri aktardı.

 

Şimşek, referandumla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Baki Şimşek, Nisan ayında anayasa değişikliğinin halkoyuna sunulması adına yapılacak seçimlerin Türk milletine hayırlı olmasını temenni etti. MHP’nin derdinin vatan ve millet olduğunu vurgulayan Şimşek, referandumda “evet” oyu da “hayır” oyu da kullananların Türk insanı olduğunu, her türlü karara saygı duyduklarını bildirdi.

 

İnandıkları değerler çerçevesinde neden “evet” diyeceklerini insanlara anlatacaklarını kaydeden Şimşek, “Takdir artık milletindir. Dün ‘Anayasa Mahkemesine gidelim’ diyenlerin bugün ‘millete gidelim’ noktasına gelmiş olmasından da sevinç duyuyoruz.” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle