Hoşgeldiniz  

BAKAN LÜTFİ ELVAN, PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

admin | 25 Mart 2017 | Ekonomi, Genel, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Mersin Pazarcılar Esnafıyla buluştu. Bakan Elvan, Pazar esnafının “kapalı Pazar yeri” talebine kayıtsız kalmadı.

Mersin temaslarını sürdüren Kalkınma Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, bugün Mersin Pazarcılar Esnaf Odasıyla buluştu. Bin 800 üyesi bulunan oda yöneticileri ve üyeleriyle buluşan Bakan Elvan, 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Değişikliğini içeren referandum hakkında bilgi verdi. Programa Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Akdeniz Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Ak Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan ve çok sayıda Pazar esnafı katıldı.

 

Pazar esnafının taleplerini de dinleyen Bakan Lütfi Elvan, esnafın talep ettiği yüzde 40’ı kapalı olmak üzere yeni Pazar yeri konusuna da açıklama getirdi. Bakan Elvan esnafın talebi üzerine Mersin’e 3 adet daha kapalı Pazar yeri yapıldığını müjdeledi.

 

AKDENİZ’E KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜJDESİ

 

Bakan Lütfi Elvan, Akdeniz ilçesi için de kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Akdeniz ilçesine bağlı mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmalarına başlandığını duyuran Elvan, ilçenin daha modern bir görünüme kavuşturulacağının altını çizdi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle