Hoşgeldiniz  

BAKAN ELVAN’DAN YARALI VATANDAŞLARA ZİYARET

admin | 19 Ekim 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kalkınma bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Valilik ve Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Şehir Hastanesi’ne geçerek orada tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın Mersin temasları sürüyor. Valilik ve Emniyet Müdürlüğü’ne geçen Bakan Elvan, burada saldırıya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

 

Emniyet ziyaretinin ardından saldırıda yaralanan vatandaşların tedavi gördüğü Şehir Hastanesi’ne geçen Bakan Elvan, burada yaralı vatandaşları ziyaret ederek, yetkililerden sağlık durumları ile ilgili bilgiler aldı.

 

Saldırı sonrasında güvenlik güçlerinden, vatandaşlardan yaralananların olduğunu dile getiren Elvan, “Şu an itibariyle 6 kardeşimiz hastanede. Bugün 3 kardeşimiz daha taburcu edilecek. Dolayısıyla ölüm tehlikesi olan herhangi bir kardeşimiz yok. Yaralı olan hem emniyet mensuplarımıza hem de vatandaşlarımıza ve Mersin halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaralı olan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Bakan Elvan’a Hastane ziyaretinde Vali Ali İhsan Su, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik de eşlik etti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle