Hoşgeldiniz  

BAKAN ELVAN: “HABERİ İZLEDİKTEN SONRA ŞOK OLDUM”

admin | 30 Mayıs 2018 | Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

24 Haziran seçimleri yaklaştıkça Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kurulan Cumhur ittifakına karşı algı kampanyasının dozu da artıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan muhaliflerinin son saldırısına da Mersin Şehir Hastanesi maruz kaldı.

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kurulan Cumhur ittifakı muhalifleri önlerine gelen anket sonuçlarının ardından yaşadıkları yıkımı iftira ve algı kampanyalarıyla bertaraf etmeye çalışıyor.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhaliflerinin hedefindeki son kurum ise Erdoğan’ın “Hayal Projem” dediği Mersin Şehir Hastanesi oldu.

 

Erdoğan karşıtlığıyla muhaliflerden prim toplayan Fox TV ana haber bülteninde yapılan bir haberde Mersin Şehir Hastanesi ile ilgili iddialar yer almış, Hastane’ye ulaşılmasının imkansız olduğu iftirasıyla hem genel iktidar AK Parti hem de yerel iktidar MHP hedef alınmasına Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’dan büyük tepki geldi.

 

ELVAN: “HAZIRLANAN BİR TEZGAH ÇERÇEVESİNDE HABER YAPIYORLAR”

 

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre, yayını izledikten sonra şoke olduğunu kaydeden Bakan Elvan, “Sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın en modern şehir hastanesi şu anda Mersin’de. Beyefendiler zahmet edip şehir hastanemizin içerisine girmiyorlar. Şehir hastanemizde bizatihi tedavi gören, hizmet alan vatandaşlarımızla muhatap olmuyorlar. Hazırlanan bir düzenek, bir tezgah ve bu çerçevede bir yayın yapıyorlar. Birileri bu yayını yaptırıyor. Bu konuda bazı bilgiler de bana geldi. Esefle karşıladım. Çok üzüldüm. Böyle bir ulusal kanalın Türkiye’nin bu başarısını, şehir hastaneleri alanındaki bu başarısını, sadece Avrupa’nın değil, dünyanın en modern şehir hastanelerinden birini kötülemeye kalkması ayıptır. Hele hele o kanala hiç yakışmaz. Hele hele o sunuşu yapan kişiye hiç yakışmaz. Çok ayıp ve maalesef bunu ben ya siyasi amaçlarla yaptıklarını düşünüyorum ya da kendilerinin yanlış bilgilendirildiklerini düşünüyorum. Ama genel hatlarıyla yayın politikalarına baktığımızda bunun bir siyasi amacı olduğunu da gördüğümü ifade etmek istiyorum” açıklaması yaptı.

 

“HASTANE DAĞ BAŞINDA DEĞİL”

 

Elvan, “Ayrıca şöyle bir ifade de kullandığını gördüm. ‘Dağın başında bir hastane yapmışlar’. Beyefendi orası dağın başında değil. Mersin 2 milyon nüfuslu oldukça büyük, metropol bir kent. Elbette Mersinli halkımıza hizmet edecek olan bir yere yapılmış durumda ama şehrin dışında dağ başında bir yer değil kesinlikle. Elbette bazı hastalarımız uzaktan gelmek zorunda kalıyorlar. Mersin’in bir ucundan bir ucu neredeyse 1 saatlik bir zamanı trafik yoğunluğuna göre geçebilir. O açıdan elbette hastaneye ulaşımda zaman zaman sıkıntı yaşandığı söz konusu olabilir” dedi.

 

Bakan Elvan, belediye başkanından aldıkları bilgiye göre haberde yer alan “3 araç değiştiriyorum” diyen kişinin, tek araçla belediye otobüsüyle şehir hastanesine kadar gidebildiğini, bunun da gerçek olmadığını dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BAKAN ELVAN: “HABERİ İZLEDİKTEN SONRA ŞOK OLDUM” için 1 yorum

  1. Ahmet yılmaz dedi ki:

    Işi gücü bırakıp BÜYÜKŞEHİR BELEDIYESINE saldıran köpekler var.mersin ilinin her ilcesini kapsayan bir ulaşım ağı var g.tunuzu kaldırıp hizmetleri görün topikler

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle