Hoşgeldiniz  

BAKAN DANIŞMANLIĞINDAN  BAKANLIK MÜŞAVİRLİĞİNE

admin | 21 Kasım 2017 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın danışmanlığını yapan Mersin siyasetinin önde gelen isimlerinden Mustafa Kızıl’ın Kalkınma Bakanlığı’na müşavir  olarak atandığı öğrenildi.

 

Mersin’in önemli siyasi figürlerinden olan eski milletvekili Ali Er’in danışmanı olarak tanınan Mustafa Kızıl, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın Mersin Milletvekili olmasıyla Bakan danışmanlığına getirilmişti. Yerel siyaseti çok iyi okuyan ve bölgeyi iyi tanıyan Mustafa Kızıl başarılı çalışmasının ödülünü aldı ve Kalkınma Bakanlığına müşavir olarak atandı.

 

Yeni çıkan KHK’nın ardından Mustafa Kızıl’ın Bakanlık Müşavirliği kesinleşti.

 

 

1 Kasım seçimlerinde Mersin listesinden aday gösterilmesinin hemen ardından seçim çalışmaları için sahaya inen Bakan Elvan, yanına Mersin’i iyi tanıyan Kızıl’ı danışman olarak almıştı. Kızıl’la birlikte Mersin siyasetine giren Bakan Elvan’ın da Mersin halkıyla kurduğu olumlu diyalogda Kızıl’ın katkısı büyük. Bakan Elvan’ın bu hamlesi Mersin kamuoyunca olumlu karşılandı. Kalkınma Bakanlığı gibi önemli bir kurum da üst noktalara Mersinlilere kadro açması yerel siyasette büyük yankı uyandırdı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle