Hoşgeldiniz  

BABACAN’IN MERSİN’E GELİŞ TARİHİ BELLİ OLDU… MERSİN’DE TEŞKİLATLANMA SÜRÜYOR

admin | 28 Şubat 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Mart ayı içerisinde Mersin’e geleceği tarih netleşti. Babacan ziyareti öncesinde DEVA Partisi Bölge Koordinatörü Mustafa Satıcı Mersin’e gelerek teşkilatlanma çalışmaları hakkında il yönetiminden bilgi aldı.

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın 23-24-25 Mart tarihlerinde Mersin’e gelerek çeşitli STK ve vatandaşlarla bir araya geleceği öğrenildi.

Babacan’ın ziyareti için hummalı çalışmalara başlayan il yönetimi ise öncesinde DEVA Partisi Bölge Koordinatörlüğü görevine Mustafa Satıcı’yı ağırladı. Satıcı Mersin’e gelerek İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilçe başkanları ile bir araya geldi. Tadilatı tamamlanarak önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan Mersin İl Binasının ilk konuğu olan Mustafa Satıcı, İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile toplantı yaparak teşkilatlanma çalışmaları ve yaşanan süreçle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

DEVA OLASI ERKEN SEÇİME HAZIRLANIYOR

Kenti ve bölgeyi çok iyi bildiğini ifade eden Mustafa Satıcı; parti kuruluş süreciyle ilgili Ali Babacan’dan davet alınca hiç düşünmeden kabul ettiğini dile getirdi. Partinin kurulmasıyla birlikte hızlı bir teşkilatlanma ve kongre süreci yaşadıklarına dikkat çeken Satıcı, “Olası bir erken seçime hazır olmak amacıyla çok hızlı bir kongre süreci geçirdik. Pandemi koşulları altında son derece sağlıklı bir biçimde hiçbir üyemizi tehlikeye düşürmeden kongrelerimizi başarıyla gerçekleştirdik. Büyük Kongre sonrası 29 Haziran itibariyle yapılacak her hangi bir seçime DEVA Partisi olarak katılmaya hazırız” dedi.

9 İLÇEDE TEŞKİLATLANMA TAMAM

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu da ildeki teşkilatlanma çalışmaları hakkında Satıcı’yı bilgilendirdi. Mersin İl Teşkilatı olarak 9 ilçe başkanının belirlendiğini ve kalan 4 ilçe içinde çalışmaların son aşamada olduğu bilgisini veren İl Başkan’ı Cenk Cenkcimenoğlu da, “DEVA Partisi’ni iktidara taşıyabilmek amacıyla Genel başkanımızın enerjisine Mersin’den güç verebilmek adına yoğun çalışma gerçekleştiriyoruz. Yönetim Kurulu Toplantılarımıza, İlçe Başkanlarımızı ve mutlaka bir genel başkan yardımcımızı misafir ederek çalışmalarımızı aktarma ve Mersin teşkilatından görev alan arkadaşlarımızın sormak istediği soruların yanıt bulmasına olanak sağlıyoruz” diye konuştu.

Mehmet Satıcı daha sonra İl yöneticileri ve ilçe başkanları ile karşılıklı soru-cevap kısmına geçerek, partisiyle ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle