Hoşgeldiniz  

AYDINLI AYSAN VE MERSİNLİ VAHAP’IN İNANILMAZ BENZERLİKLERİ

admin | 12 Mayıs 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Aydın’da gazetecilik yapan Haldun Haşmet Aysan ile Mersinli Gazeteci Abdülvahap Şehitoğlu arasındaki benzerlikler duyanları şaşırtıyor.

Aydın’da gazetecilik yapan Haldun Haşmet Aysan ve Mersin’de gazetecilik yapan Abdülvahap Şehitoğlu arasındaki benzerlik şok yarattı. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından birbirlerini “keşfeden” ve Aydın ile Mersin Büyükşehir Belediyeleri arasında Erkan Karaarslan üzerinden FETÖ kurguları yapan Aysan ve Şehitoğlu’nun istekleri de yayın politikaları da bir elmanın iki yarısı profillerini tamamladı. İşte Aysan ve Şehitoğlu’nun efsanevi “Yüzük kardeşliği”…

 

AYDINLI HAŞMET

 

Aydınlı Gazeteci Haldun Haşmet Aysan. Eski Bürokrat. Aydın’da başta Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyeleri hakkında yaptığı dayanaksız haberleriyle tanınıyor. Örneğin; Haldun Haşmet Aysan’a Bozdoğan Asliye Ceza Mahkemesi, Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın hakkında yaptığı yayınları iftira niteliğinde görüp, 1 yıl 6 ay ceza vermişti. Bu kararın ardından Aysan, “…Olsun! Verilen cezaları birkaç maaşımla öder yine iftira atmaya devam ederim” anlamına gelen paylaşımda bulunmuştu.

 

Aydın kamuoyunda bilindiği üzere; Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan genel sekreterlik ya da ASKİ genel müdürlüğü istemiş, bu isteği yerine getirilmeyince de karalama paylaşım ve haberler yapmıştı.

 

Aysan’ın Siyasi kariyer4i de zikzaklarla dolu. 12 Eylül Öncesi Dev-Genç’le bağı olduğu iddia edilen Aysan, 12 Eylül Sonrası DYP, 1999 Yılı DSP, 2002 Yılı CHP’den Milletvekili Aday Adayı, 2003 Yılı AK Parti Bozdoğan Belediye Başkan Adaylığı arzusu, 2004 Yılı MHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı olarak siyaset dünyasında da kendisine yer bulmaya çalıştı.

 

MERSİNLİ VAHAP

 

Mersinli Gazeteci Abdülvahap Şehitoğlu. Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin uzun yıllar başkanlığını yapmış en sonunda “Onursal” Başkan unvanı verilmiş. Macit Özcan’lı Büyükşehir Belediyesi döneminde Basın Yayın Müdürü olarak Büyükşehir’e görev yapmış. Ardından Özcan’la ters düşerek, koltuğunu kaybetmiş. Ardından mahkeme kararıyla göreve dönmesi gerekse de Özcan bu kararı uygulamadı. Kocamaz göreve gelir gelmez bu kararı uyguladı. Şehitoğlu’nu basın yayın daire başkanı yaptı. Ardından Kocamaz’la yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Şehitoğlu bu görevden alındı.

 

Şehitoğlu, Yaşat İşhanı’nın önündeki darphaneyle eşdeğer otoparkı işletiyordu. Mülkü Belediye’ye ait olan otopark, Kocamaz döneminde Yaşat önündeki çevre düzenlemesi projesinde kaldırıldı. İşte film de burada koptu. Ayda ortalama 30-35 bin TL geliri olan otopark elinden giden Şehitoğlu, Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yaptığı mesnetsiz haberlerle Mersin kamuoyunda yer almaya başladı.

 

Büyükşehir Belediyesi’nde peyzaj mimarı olan Şehitoğlu’nun eşi de geçici görevle Gülnar’da görevlendirilince daha da coştu, yaptığı yayınların mahiyetini, doğru ve güvenilirliğini test etmeden fütursuzca saldırmaya başladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle