Hoşgeldiniz  

AYDINCIKLI ÖĞRENCİDEN MERSİN ŞEHİTLERİ’NE “BÜYÜK VEFA”

admin | 09 Şubat 2017 | Dünya, Eğitim, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Aydıncık Öğrenci Meclis Başkanı Cemil Yılmaz’ın geliştirdiği proje İl Milli Eğitim’den onay aldı. Projeyle Mersin Genelindeki seçilen okullardaki sınıflardan birine Mersinli Şehitlerimizden birinin adı verilecek.

cemilyılmazaydıncıkokulproje

Sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – Aydıncık Öğrenci Meclis Başkanı Cemil Yılmaz, geliştirdiği projeyle Şehitlere vefa örneği sergiledi. Projesi İl Milli Eğitim’den onay alan Yılmaz, yaptığı açıklamada projenin detaylarını anlattı. Aydıncık Anadolu Lisesi Öğrenci Meclis Başkanı Olarak Şehitlerimizi Anmak İçin ” Mersin Şehitlerine Sahip Çıkıyor ” isimli proje hazırlamıştım. Projemiz onaylandı. Bundan dolayı çok mutluyum. Ayrı bir gurur yaşıyorum. Projemize bizlerden fazla sahip çıkan çok değerli İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem Koca’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Aygün’e, okul müdürümüze, öğretmenlerime ve tüm öğrenci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

 

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde şehitlerin isimlerinin sınıflara verileceği bildirildi. 10 Şehidin isminin Mersin’in diğer ilçelerinden, 3 Şehidin isminin de Aydıncık’taki okullarda bulunan sınıflara verileceği kaydedildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle