Hoşgeldiniz  

AYDINCIK BELEDİYE BAŞKANI AKTAN’A SİBER SALDIRI… KONU SAVCILIĞA TAŞINDI!

admin | 21 Haziran 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’ın görüntülerinin montajlanarak yaydırılmasıyla itibar suikastına uğratma çabaları Savcılığa taşındı. Konuyla ilgili açıklama yapan Aktan, “Ben ve ailem bir korsan suç çetesi tarafından saldırı halindeyiz” dedi.

Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’ın siber saldırıya uğramasının yankıları sürüyor. Sosyal medya hesapları ele geçirilen Başkan Aktan’ın görüntülerinin Deepfakes yöntemiyle montajlanarak servis edilmesi, Savcılığa taşındı.

İnternetten gelen bir mesaja tıklama sonucunda şahsi bilgilerine girip montajlama yöntemiyle başka bir videoya eklenildiğini kaydeden Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, “Sosyal Medya Platformları vasıtasıyla bazı arkadaşlarıma gönderimi yapılmış olan, şahsımla hiçbir şekilde ilgi ve alakası olmayan montaj görüntüler yoluyla hakkımda itibar suikastı ve algı operasyonu yürütülmektedir. Ben ve ailem bir korsan suç çetesi tarafından saldırı halindeyiz. Bunun sonucunda türlü tehditlerle bu çete bize saldırmaktadır. Yapılan bu mesnetsiz saldırılara itibar etmemenizi rica eder ve keza konuyla ilgili Savcılık makamına gerekli şikayetlerde bulunmuş olduğumu belirtmek isterim. Sizlerden ricam, Emniyet ve İstihbarat güçleriyle ortak yürüttüğümüz bu mücadelede, bizim başımıza geldi sizin başınıza gelmemesi için bizim hakkımızda sizlere gelen mesaja cevap vermeden tıklamadan şikayet edip engellemeniz” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

AYDINCIK BELEDİYE BAŞKANI AKTAN’A SİBER SALDIRI… KONU SAVCILIĞA TAŞINDI! için 1 yorum

  1. Bırak dedi ki:

    Lan bırakkk:))))

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle