Hoşgeldiniz  

AYDINCIK AK PARTİ’DE CHP MECLİS ÜYESİ LİSTESİ ŞOKU!

admin | 01 Mart 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de aday çıkarttığı 3 ilçeden biri olan Aydıncık’ta bile, Belediye Başkan adayı çıkartmasına rağmen AK Parti’deki çözülme sürüyor. Büyükşehir’e aday çıkartmaması ve mevcut belediye başkanını aday göstermesi nedeniyle çok sayıda AK Partili, Aydıncık’ta CHP’ye katıldı. CHP’ye katılmakla kalmadı birçoğu belediye meclis üyesi listesinde bile yer aldı.

Cumhur ittifakı kapsamında Büyükşehir ve 10 ilçeyi MHP’ye bırakan AK Parti’de çözülme sürüyor. Aday çıkarttığı 3 ilçeden biri olan Aydıncık’ta bile Büyükşehir adayı olmaması nedeniyle çok sayıda AK Partili CHP’ye katıldı. CHP’nin Aydıncık Belediye Başkan Adayı Abdullah Servili’yi destekleme kararı alan AK partililerin büyük kısmı da CHP’nin belediye meclis üyelikleri listesinde seçime girecek.

AK PARTİLİ ÖNEMLİ İSİMLER CHP’YE KATILDI

Daha önceki seçimlerde AK Partili Ferat Aktan’ı destekleyen Zeki Deveini, Erkan Kılıç, Mustafa Gözmen, Pınar Uzun, Mehmet Sülük gibi isimler Mart yerel seçimlerinde CHP Aydıncık belediye meclis üyesi adayı olarak yer alması kentte bu seçim en çok konuşulan konular arasında oldu.   

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle