Hoşgeldiniz  

AYDA UÇUP GİDEN 40 BİN TL AŞKINA…

admin | 13 Nisan 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MGC Onursal Başkanı Vahap Şehitoğlu’nun otopark acısı dinmiyor.  Ayağı taşa deyse Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’dan bilen Şehitoğlu’nun, desteksiz haberleri de kamuoyunun tepkisini çekmeyi sürdürüyor.

Gazeteci Vahap Şehitoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı hedef alan yayıncılığı sürüyor. Mahkemelerden her defasında tokat gibi cezalar yiyen Şehitoğlu’nun desteksiz haberciliğini her geçen gün dozunu arttırarak sürdürmesi kamuoyunun da büyük tepkisini çekiyor.

 

CHP’li Macit Özcan döneminin “kral gazetecisi” Vahap Şehitoğlu, önce Belediye’de Basın Yayın Müdürlüğü koltuğuna oturmuş ardından da Yaşat İşhanı önündeki para basan otoparkın işletmeciliğini almıştı. Daha sonra Özcan’la ters düşen Şehitoğlu, otoparkı değil ama Basın Yayın Müdürlüğü koltuğunu kaybetmişti. Özcan mahkeme kararına rağmen Şehitoğlu’nu Belediye’den içeri sokmamıştı.

 

2014 seçimlerini kazanan Burhanettin Kocamaz mahkeme kararını uygulamış ve Basın Yayın Daire Başkanı olarak Şehitoğlu’nu göreve geri getirmişti. Bir müddet sonra Kocamaz, bazı daire başkanlarını görevden almıştı. Şehitoğlu da bu görevden alınan daire başkanları arasındaydı.

 

Yaşat İşhanı önünde yeni düzenleme yapan Kocamaz, orada Şehitoğlu’nun işlettiği ve ayda yaklaşık 40 bin TL para kazandığ otoparkı kaldırınca, Şehitoğlu’nda kayış koptu. Kocamaz’a mesnetsiz iddialarla saldıran Şehitoğlu, yaptığı desteksiz haberlerden sayısız ceza almasına rağmen yayın politikasını değiştirmedi.

 

BAS BAS PARALARI ŞEHİTOĞLU’NA…

 

Yaptığı desteksiz haberlerle Mersin kamuoyunda geçerliliğini yitiren Şehitoğlu’nun, Özcan döneminde kazandığı paraları yeniden Belediye üzerinden kazanmaya devam etmesi durumunda kendi tabiriyle Özcan dönemindeki “namuslu gazeteciliği”ni sürdüreceğine kamuoyunun inancı tam.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle