Hoşgeldiniz  

AVRUPA BİRLİĞİ BİR KEZ DAHA “YÜCELEN” DEDİ

admin | 23 Kasım 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

TÜGİAD Başkanı Dr. Ali Yücelen, AB üyesi ve aday ülkelerin genç iş adamları ve girişimcilerinin çatı örgütü olan Jeune Genel Kurulu’nda yeniden Başkan Yardımcısı seçildi.

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılan Genel Kurulda Küresel ekonominin zorlu bir süreçten geçtiğinin altının çizildiği Genel Kurulda, özellikle girişimciliğin yenidünyanın yaratılacağı ekosistemin en dinamik unsuru olacağına vurgu yapıldı.

 

AB ülkelerinin talebiyle yeniden Jeune Başkan Yardımcısı seçilen TÜGİAD Başkanı Dr. Ali Yücelen hem Türkiye’de hem de uluslararası platformlarda girişimciliğin gelişmesi için çalışmalar sürdürdüklerini ve her fırsatta ekonomik sosyal sorunların çözümünde girişimciliğin önemine dikkat çektiklerini belirtti. Yücelen, genç işadamları olarak AB hedefinden hiçbir zaman kopmadıklarını ve Türkiye’nin yararı için atılması gereken her adımı Atatürk’ün ilke ve inkılâplarının ışığında sadakatle atacaklarını söyledi.

 

“İLKE VE İNKILÂPLARA BAĞLIYIZ”

 

Teşekkür konuşması gerçekleştiren Yücelen; “Öncelikle beni bir kez daha Jeune yönetiminde Başkan Yardımcısı olarak görmek isteyen Avrupalı girişimci dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Genç Türk işadamları olarak bizler AB hedefi için çalışmakta ne kadar haklı olduğumuzu ve yerimizin Avrupa olduğunu gördük. AB ile Türkiye arasında tam üyelik sürecinden kaynaklanan sorunlar var ancak bu sorunlar her AB üyesinin tam üyelik sürecinde yaşandı. Türkiye ile daha sert yaşanması çok doğal zira Türkiye büyük bir ülke. Avrupalı dostlarımızın bize layık gördüğü makam da zaten onların da Türkiye’nin tam üyelik hedefinde ne kadar istekli olduğunu gösteriyor. Bize düşen bugün bütün dünyanın ne kadar büyük bir lider olduğunu kabul ettiği Atatürk’ün gösterdiği hedeflere, onun ilke ve inkılaplarının ışığında ulaşmak için çalışmaktır” açıklamalarına yer verdi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle