Hoşgeldiniz  

ATSIZ AFŞİN YILMAZ’A KÖTÜ HABER… İCRA TUTANAKLARI SALDIRIYI AÇIK SEÇİK ORTAYA DÖKTÜ

admin | 21 Eylül 2019 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar Belediyesi’nde gerçekleşen avukata saldırıyı Başkan Atsız Afşin Yılmaz yalanlamıştı. Baro’yu da siyasi davranmakla itham eden Başkan Yılmaz’ı icra memurunun tuttuğu tutanak boşa düşürdü.

Toroslar Belediyesi’ne haciz için giden Avukat Ş.Y’nin saldırıya uğramasının yankıları sürüyor. Alacaklı firmanın tahsil edemediği yaklaşık 940 Bin TL’lik borç için Toroslar Belediyesi’ne icra göndermesiyle başlayan süreç, Avukat Ş.Y’ye gerçekleştirilen saldırıyla büyük skandala yol açtı.

İcra Memurunun tuttuğu tutanağa ulaşan Sansasyonel Haber, işlem sırasında yaşananların da tutanak vasıtasıyla ortaya çıkmasını sağladı.

TOROSLAR 940 BİN TL’LİK BORÇ İÇİN İCRAYA VERİLDİ

Tutanağa göre 939 bin 843 TL’lik alacağı icra yoluyla tahsil etmek için görevli Avukat Ş.Y.’nin yaşadıkları da görevli icra memurunun yazdıklarıyla netleşti.

MAKAM ODASI HACZEDİLECEKTİ

Başkan Atsız Afşin Yılmaz’ın makam odasına giderek haciz işlemi yapmak isteyen icra memuru ve avukat Özel Kalem’in “Hacze izin vermiyorum, odaya giremezsiniz” demesiyle ateşlenen olaylar, icra memurunun başka bir odaya alınıp, avukatın 60 kişilik bir grup tarafından darp edilmesiyle zirve yaptı.

Tüm yaşananların anlatıldığı resmi tutanağın ortaya çıkmasının ardından Başkan Atsız Afşin Yılmaz’ın yalanlaması da çürütülmüş oldu.

KAMERA KAYITLARI İSTENDİ

Şikayetçi avukatın şimdi de olay günü yaşananların kanıtlanması için kamera kayıtlarını isteyeceği iddia edildi. Kamera kayıtlarının da ortaya çıkmasıyla saldırı anının netleşeceği ve suçluların net bir şekilde tespit edileceği ifade ediliyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle